O'Neill

RuimteDesign, Functioneel
ThemaVergaderruimte

Prettig werken. Dat was het uitgangspunt bij de kantoorinrichting van kledingmerk O'Neill. Medewerkers moeten in een sfeervolle omgeving hun werkzaamheden kunnen verrichten. Een fijne werkomgeving draagt enorm bij aan het welzijn van de gebruikers. Dat geldt voor rust eveneens. Wanneer een medewerker of een klein team zich goed kan concentreren en in een omgeving die goed voelt, dan gaat de prestatie ongemerkt omhoog. Een werkomgeving moet veilig voelen, voldoende privacy bieden. Dat hebben we gerealiseerd met diverse akoestische vergaderunits. Wij zijn nog steeds trots op deze geslaagde projectinrichting. Bent u geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

De Treehouse vergaderunit van Bejot is leverbaar in 2 en 4 persoons cabine. Vanbinnen volledig akoestisch gedempt. Terwijl u aan de buitenkant kunt kiezen uit een houten aftimmering (zoals hier) of een akoestische afwerking. Heeft u in de ruimte waar de vergaderunit komt te staan last van een hinderlijke galm of concentratieproblemen? Dan is de akoestische bekleding aan de buitenzijde absoluut een aanrader.

Eigenlijk is de Bejot Treehouse Double multifunctioneel. In veel kantoren is momenteel behoefte aan concentratiemogelijkheden. De kantoortuin of open office zijn vaak druk en gehorig. Met één of enkele Treehouses creëert u rust op de afdeling. Maar tegelijk ook mogelijkheden om in een klein team overleg te plegen. Rustig te kunnen werken. En concentratie mogelijkheden. De Treehouse Double straalt rust uit, wat de concentratie verhoogt.

De Bejot Treehouse Double is leverbaar met een aantal handige opties. We horen uit de markt dat er veel behoefte is naar een omgeving waar men kan video bellen en Zoom meetings kan houden. De Treehouse Double kan nu ook worden uitgerust met video voorbereiding. De unit wordt dan uitgerust met monitormuurbevestiging die geschikt is voor beeldschermen tot 32 inch. De media-unit bevat 2 x stopcontact en eventueel USB laders.

De Mikomax Office Booth Meet die u hier ziet is de oplossing om in open kantoorruimtes in alle rust overleg te voeren, meetings te houden of geconcentreerd te kunnen werken. Een conferentie call of video conferentie leent zich perfect voor de Office Booth Meet. Aan de systeemwand kan een beeldscherm van maximaal 32 inch worden gehangen voor het geven van presentaties of video conferenties. De akoestische units zijn voorzien van stroomvoorziening en data-aansluitingen.

Wilt u een kantoorinrichting zoals O'Neill?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten