The Mark Rotterdam

RuimteDesign, Functioneel
ThemaVergaderruimte, Ontvangstruimte, Kantine

In het prachtige kantorencomplex The Mark aan de A16 in Rotterdam staat Work & Play centraal. Werken en ontspannen vloeien soepel in elkaar over. Voor onze opdrachtgever op de 8e en 9e etage heeft Versluis Kantoorinrichters dat gevoel doorgetrokken naar de werkomgeving. Daarbij zijn wij het hoofdstuk ergonomisch verantwoord werken zeker niet uit het oog verloren. Prettig werken en gezond werken daar gaat het bij ons om. Medewerkers moeten in een sfeervolle omgeving hun werkzaamheden kunnen verrichten. Een fijne werkomgeving draagt enorm bij aan het welzijn van de gebruikers. Dat geldt voor rust eveneens. Wanneer een medewerker of een klein team zich goed kan concentreren en in een omgeving die goed voelt, dan gaat de prestatie ongemerkt omhoog. Een werkomgeving moet veilig voelen, voldoende pricacy bieden. Dat hebben we gerealiseerd met diverse akoestische oplossingen: akoestische vergaderunits, scheidingspanelen tussen bureaus en beplanting. Wij zijn nog steeds trots op deze geslaagde projectinrichting, bent u geïnspireerd geraakt, nieuwsgierig geworden, maak dan een afspraak met ons of kom naar ons experience center om nog meer ideëen op te doen.

Vario A-bench aanlandwerkplekken met akoestisch dempende bureaupanelen. Gecombineerd met Sedus Turn Around stoelen. Let ook op de centrale kabelgoot waar kabels en stekkerdozen in weg worden gewerkt.

Versluis akoestische vergaderunits met kolomtafel en ingebouwde elektrificatie. Hierin zit stroomvoorziening en data-aansluitingen. Ook verkrijgbaar met USB opladers.

In een open kantoortuin toch rustig een telefoongesprek voeren. Door de hoge akoestische demping van deze telefoonfauteuil belt u in alle rust.

Omdat werken vooral leuk moet zijn. Ontspannen en ontmoeten staat in deze ruimte centraal. Bijvoorbeeld op de ronde boombank, wist u dat Versluis Kantoorinrichters ook beplanting voor u kan verzorgen? Let ook op de decoratieve Engelse belcel.

De Highdesk van Sedus is een hoge vergadertafel met mediawand. Hier kan een monitor aan worden gehangen voor het geven van presentaties aan kleine teams. De hoge stoelen zijn van Sedus, de Turn Around is een ergonomische hoge stoel (ook wel loketstoel genoemd) met goede ondersteuning van de onderrug. Het wipmechanisme stimuleert dynamisch zitten.

Vario A-Bench flexwerkplekken met akoestische bureauwanden, elektrificatie en slimme kabelgoot. Hierdoor kunnen alle kabels netjes worden weggewerkt. De Sedus Turn Around bureaustoel is een ergonomische bureaustoel die dynamisch zitten bevorderd. De vorm van de rugschaal geeft een goede ondersteuning van de onderrug. Het zitmechanisme zorgt voor bewegend zitten.

Afsluitbare lockerkasten met een prachtige visual van de skyline van Rotterdam. Ook daarvoor bent u bij Versluis Kantoorinrichters aan het juiste adres.

Elektrisch verstelbare Voortman zit sta werkplekken. Voorzien van akoestisch scheidingspaneel. De wandpoot biedt extra privacy. Ergonomische bureaustoelen van Versluis VH21 met lendensteun voor extra ondersteuning van de onderrug.

Massieve vergadertafel op X-poot en verzonken inbouwelektrificatie. Hierdoor zijn alle kabels netjes weggewerkt. Versluis Kantoorinrichters biedt ook kabelmanagement aan, daar heeft u geen omkijken naar.

Versluis Kantoorinrichters biedt projectmanagement. Wij zijn eerste aanspreekpunt, u heeft maar 1 aanspreekpunt.

Treinzitbank met bistrotafels en duurzame kuipstoelen van gerecyclede plastic flessen. De Versluis treinbanken zijn in vrijwel iedere uitvoering en kleur leverbaar.

Robuuste kantinetafel met Vepa Felt kuipstoelen. De boomstamtafel is van duurzaam hout én de Vepa Felt kuipstoelen zijn vuilafstotend.

Wilt u een kantoorinrichting zoals The Mark Rotterdam?

Zoals u ziet hebben wij sfeer, duurzaamheid en gezond werken samengebracht in deze projectinrichting in Rotterdam. De natuurlijke materialen en rustige kleurcombinaties resulteren in een warme inrichting waar iedereen zich thuisvoelt. Een goede binding voor uw medewerkers. Wij vernemen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Plan uw afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten