Heeft u een vraag voor ons?

Omdat onze uitgebreide collectie kantoormeubilair in veel uitvoeringen en kleuren leverbaar is, vermelden wij geen prijzen bij de artikelen. Een deel van ons assortiment is maatwerk, zodat wij pas een prijs kunnen calculeren nadat wij goed hebben geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen, materiaalsoorten, afwerking, kleurstellingen en stofferingen.

Bovendien zijn er verschillende opties mogelijk. Bij een bureaustoel kunt bijvoorbeeld kiezen uit zit/ neig verstelling, lendesteun, diepte-instelling van de zitting, hoofdsteun, dieptevering etc. etc. Iedere configuratie is ook weer leverbaar in een groot scala stoffen, kunstleder of echt leder.

Onze adviseurs helpen u graag met maken van de juiste combinatie en zullen voor u een scherpe aanbieding maken. Maak vrijblijvend een afspraak.

Onze prijzen zijn exclusief btw.

Ja, wij leveren ook aan particulieren. U bent van harte welkom in onze showroom, of bel of mail ons.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen en acties. Wilt u op de hoogte blijven, abonneer uzelf dan op onze nieuwsbrief of hou onze website in de gaten.

Periodiek vernieuwen wij onze collectie meubelen. Onze showroommodellen worden dan sterk afgeprijsd. Kijk bij aanbiedingen voor het actuele aanbod.

Soms verkopen wij meubilair dat uit de verhuur komt. Dit zijn vaak bureaustoelen, bureaus en archiefkasten die slechts enkele maanden zijn gebruikt en er nog als nieuw uitzien. Bel of mail ons voor het actuele aanbod.

Ja, onze adviseurs bezoeken ook uw locatie voor advies. Dit heeft zelfs enkele voordelen. We krijgen namelijk een goede indruk van de in te richten ruimtes, we zien het huidige meubilair en we krijgen een indruk van de (ergonomische) problemen die er spelen. Tevens kunnen wij de inhuissituatie opnemen voor onze bezorgdienst.

De adviseur zal eerst uw wensen inventariseren. Indien mogelijk wordt er een inventarisatieronde samen met u gemaakt door het bedrijfspand. Tijdens zo'n ronde zal onze adviseur tevens letten op verkeerde werkhoudingen van medewerkers. Verder wordt gelet op akoestiek, lichtinval en mogelijkheden om reparaties aan bestaand meubilair uit te voeren.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Lees mijn bij Advies & Verkoop of maak direct een afspraak met een adviseur, dit bezoek is gratis.