De Rooyse Wissel

Bij de Rooyse Wissel hebben wij opleidingsruimtes ingericht met Brunner Hero stapelstoelen en basic klaptafels. Ook hebben wij een zithoek ingericht met stijlvolle Brunner loungefauteuils.

RuimteFunctioneel

Bij de Rooyse Wissel heeft Versluis kantoorinrichters opleidingsruimtes ingericht met Brunner Hero stapelstoelen en basic klaptafels. Ook hebben wij een zithoek ingericht met stijlvolle Brunner Ray soft loungefauteuils. Door gebruik te maken van rustige kleurcombinaties en degelijk materiaal is dit project 100% geslaagd. Wij zijn nog steeds trots op deze projectinrichting. Bent u geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

Een opleidingsruimte met Brunner Hero stapelstoelen en Brunner Basic klaptafels.

De Brunner Basic klaptafel is eenvoudig te hanteren en tegelijkertijd veilig en stabiel. De Brunner Basic doorstaat alle uitdagingen met glans.

De Brunner Hero is een stapelbare stoel die zijn gelijke niet kent en alles biedt wat belangrijk is voor grote ruimtes.

Deze stoel kan tot 20 stoelen hoog gestapeld worden. Alle onderdelen zijn onzichtbaar verbonden met bouten en de driedimensionale zitschaal biedt een hoge mate van zitcomfort.

Een zithoek met comfortabele Brunner Ray soft loungefauteuils.

Optioneel is de Brunner Hero verkrijgbaar met rijenkoppeling (zelfs in een paniekbestendige versie) en met rij- en stoelnummering.


Wilt u een inrichting zoals de Rooyse Wissel?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plan uw afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten