Waterschap Aa en Maas Den Bosch

Bij Waterschap Aa en Maas in Den Bosch hebben wij zes stiltecabines, verschillende overlegplekken, moswanden, signing en het logo mogen plaatsen. Verder hebben we bestaande banken en de keuken mogen wrappen.

Prettig werken. Dat was het uitgangspunt bij de kantoorinrichting van Waterschap Aa en Maas in Den Bosch. Medewerkers moeten in een sfeervolle omgeving hun werkzaamheden kunnen verrichten. Een fijne werkomgeving draagt enorm bij aan het welzijn van de gebruikers. Dat geldt voor rust eveneens. Wanneer een medewerker of een klein team zich goed kan concentreren en in een omgeving die goed voelt, dan gaat de prestatie ongemerkt omhoog. Een werkomgeving moet veilig voelen, voldoende privacy bieden. Dat hebben we gerealiseerd met 6 Hush Twin akoestische concentratieplekken, overlegplekken met treinbanken en kolomtafels en moswanden met duidelijke signing en het Logo van Waterschap Aa en Maas. Wij zijn nog steeds trots op deze geslaagde projectinrichting. Bent u geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

In het pand van Waterschap Aa en Maas hebben wij de akoestiek verbetert met een aantal stiltecabines en moswanden op alle zes de etages.

De Hush Twin die u hier ziet is een dubbele akoestische cabine met 2 concentratiewerkplekken op minder dan 2 m2.

Hush Twin bestaat uit twee helften met ieder een eigen concentratiewerkplek. Iedere helft heeft een eigen bureautafel. De ruimte is voldoende groot om alleen in te werken.

De stoffering heeft een rustige uitstraling, waardoor de gebruiker weinig prikkels krijgt van buitenaf. Hierdoor kan men zich goed concentreren.

Deze akoestische werkplek is zeer geschikt voor overleg op afstand bijvoorbeeld met Zoom of Hangout. Natuurlijk kan de unit ook gebruikt worden als belcel of Phone Booth.

De bijpassende overlegplekken met treinbanken en kolomtafel zijn ideaal voor informeel overleg in kleine teams.

De bestaande banken van de al aanwezige overlegplekken hebben wij mogen wrappen zodat ze qua uitstraling perfect passen bij de nieuwe overlegplekken.

Ook de keuken in het pand van Waterscha Aa en Maas hebben wij mogen wrappen.

Verder hebben we ook de signing door het hele gebouw heen verzorgd met glazen signing borden

De glazen signing borden hebben wij ook op de moswanden bij de liften kunnen bevestigen.

Hier ziet u het logo van Waterschap AA en Maas dat wij hebben geplaatst op een moswand in close-up.

De moswand bij de ingangen bij de liften op alle zes de etages zorgen voor een groene en natuurlijke uitstraling en betere akoestiek.

Bij de ingang van het pand hebben wij het Logo van Waterschap Aa en Maas op de moswand geplaatst.

Wilt u een kantoorinrichting zoals Waterschap Aa en Maas in Den Bosch?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plan uw afspraak

Deel deze case