Goede indruk van een nieuwe inrichting

Sommige dingen moet je zien. Interieurinrichting is er één van. Op een plattegrondtekening krijg je een indruk of bepaalde afmetingen van meubelstukken passen in de ruimte waar ze worden geplaatst. Een sfeerimpressie krijg je er helaas niet van. Met een 3D visualisatie wordt een veel betere beeldvorming verkregen van de inrichting van het nieuwe kantoor, kantoor, vergaderkamer of directiekamer. De ruimte kan vanaf verschillende hoeken worden bekeken. Men beweegt als het ware door de ruimte heen. Zo krijgt u ook een goede indruk of er voldoende bewegingsruimte is. Kasten, bureau´s tafels, stoelen, ladeblokken, plantenbakken, scheidingswanden, het is allemaal te zien op de 3D visualisatie.

3D visualisatie

3D visualisatie is een getekende inrichting van de ruimte die u gaat inrichten of herinrichten. Via computerprogramma tonen wij de specifieke meubels die u op het oog heeft, in de kleurstelling die u heeft geselecteerd. Aan de hand van plattegronden kunnen wij het nieuwe meubilair intekenen. Inclusief alle deuren, ramen, maar ook monitoren op de bureaus. De kleurkeuzes die u heeft gemaakt worden ook in de perspectief tekeningen verwerkt, zodat het plaatje helemaal klopt.

Presentatie projectinrichting

Indien u wenst kunnen wij de 3D visualisatie uitwerken in een presentatie. 3D visualisatie is een krachtig hulpmiddel om medebeslissers binnen uw organisatie een goed beeld te schetsen van de toekomstige inrichting van de ruimtes binnen uw organisatie.

Wilt u een 3D visualisatie van uw nieuwe werkplek laten maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.

Neem contact op