HKG

RuimteDesign, Functioneel
ThemaKantine

De kantine van HKG in Rosmalen is door Versluis Kantoorinrichters ingericht. HKG wilde een kantine als sfeervolle ontmoetingsplaats. De medewerkers kunnen hier ontspannen in een aangename lunch en verblijfsruimte. Dat was het uitgangspunt bij de inrichting van de kantine van HKG. Medewerkers maken lange dagen en moeten zich daarom prettig voelen in hun werkomgeving. Wij zijn nog steeds trots op deze geslaagde projectinrichting. Bent u geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

De Vepa 400 stoel die u hier ziet heeft een bekend ontwerp. Deze iconische stoel vindt zijn roots in de jaren 60. En nog steeds is de Vepa 400 stoel een gewilde stoel. De stoel vindt u onder andere terug in de horeca, scholen en trainingslokalen.

De kantinebank in de vorm van een treinbank wordt vaak toegepast in bedrijfskantines. Even weg van de werkplek, ontspannen en een andere zithouding. Een treinbank geeft sfeer, kan in vele uitvoeringen en afmetingen. Vraag de adviseurs van Versluis om een goed advies.

De Barkruk 400 van Vepa is een stabiele vierpoots hoge kruk, die vaak wordt ingezet in kantines, vergaderkamers, lounge- en ontspanningsruimtes en bij flexwerkplekken, zoals aanland werkplekken. De Versluis kolomtafel wordt vaak toegepast bij treinbanken, vergaderunits of als bistrotafel in de horeca.

Hier ziet u meerdere Versluis Tafels met dubbele kolompoot achter elkaar. De dubbele poot geeft een mooi aanzicht en zorgt voor meer stabiliteit. Dit type tafel wordt veelvuldig toegepast in combinatie met treinbanken. Bijvoorbeeld in bedrijfskantines, ontmoetingsruimte maar ook in de horeca, zorgsector, hospitality en scholen.

Deze akoestische wandpanelen zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling in uw interieur. Naast dat de panelen esthetisch veel toevoegen aan het interieur, verbeteren ze ook nog eens de akoestiek.

Onze collectie akupanelen bestaat uit diverse luxe stoffen en kleuren. Deze panelen met stof dempen meer geluid dan eiken panelen. Daarnaast is het vilt wat gebruikt wordt buigzaam zodat je de panelen ook goed op ronde oppervlakten kunt bekleden.

Wilt u een kantoorinrichting zoals HKG?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten