Baker Tilly Eindhoven

Baker Tilly is een landelijke organisatie voor accountancy en belastingadviezen. Wij hebben meerdere kantoren compleet mogen inrichten.

RuimteDesign, Functioneel
ThemaVergaderruimte, Kantine

Het kantoor van Baker Tilly Berk in Eindhoven is door Versluis Kantoorinrichters ingericht. Naast ergonomie was uitstraling erg belangrijk. De werkplekken zijn elektrisch is hoogte verstelbaar en de bureaustoelen kunnen volgens NPR normering op de gebruiker worden afgesteld. Zo worden lichamelijke klachten en ziekteverzuim preventief voorkomen. Bekabeling is volledig weggewerkt door gebruik te maken van opbouw elektrificatie en bekabeling is netjes weggewerkt in de kabelgoot en kabelrups.

De boomstamtafels met een massieve bladdikte van 9 cm! Deze eyecatcher is met een kraan naar binnen getakeld.

Lunchruimte met treinbank en vilten kuipstoelen. De kuipen van de stoelen zijn duurzaam geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen.

De barkrukken in de lunchruimte zijn in 3 verschillende kleuren uitgevoerd voor een speels effect. De moswand schept sfeer en rust.

Loungeruimte die tevens als spreekkamer kan worden gebruikt. Heerlijke loungebank en loungefauteuils met bijzettafeltjes.

In hoogte verstelbare elektrisch bureau om afwisselend zittend en staand te kunnen werken. Let op de weggewerkte bekabeling.

Hier ziet u de dikte van het massieve blad.

Hoge barkrukken in de kantine, even een andere zithouding is goed voor de gewrichten.

Wilt u een kantoorinrichting zoals Baker Tilly Eindhoven?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plan uw afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten