Proefstoel

We vertellen u graag over de mogelijkheden omtrent het uittesten van ergonomisch meubilair bij Versluis Kantoorinrichters

Maak vrijblijvend een afspraak

UITTESTEN VAN ERGONOMISCH MEUBILAIR BIJ VERSLUIS KANTOORINRICHTERS

Goed en verantwoord zitten en werken vinden wij belangrijk bij Versluis Kantoorinrichters. Daarom bieden wij de mogelijkheid om ergonomisch kantoormeubilair in uw eigen omgeving uit te proberen. Alleen dan kunt u goed beoordelen of uw nieuwe aanschaf voldoet aan uw verwachtingen. Ergonomisch verantwoord meubilair vereist vaak het afleren van verkeerde gewoontes (bijv. opgetrokken schouders, benen over elkaar geslagen) of het aanleren van nieuwe gewoontes (bijv. afwisselende houding, stand van de voeten). Onze adviseurs geven daarom een uitgebreide zitinstructie (of sta-instructie indien u voor een zit sta werkplek kiest). Daarna weet u wat uw specifieke aandachtspunten zijn.

Bij projectinrichting komt het regelmatig voor dat een samengesteld team binnen uw organisatie een keuze maakt voor het nieuwe meubilair. Na inventarisatie van uw wensen, zullen onze adviseurs een voorstel van enkele stoelen en/ of bureaus doen. Het meubilair waaruit u een keuze wilt maken, plaatsen wij bij u op locatie. U en uw medewerkers zijn zo in de gelegenheid een weloverwogen beslissing te nemen, door de verschillende kantoormeubels in de dagelijkse werkomgeving te testen. Onze adviseurs zetten graag de mogelijkheden uiteen.

PROEFPLAATSING BUREAUSTOEL OF STA-HULP

Goed zitten is belangrijk. In de showroom van Versluis Kantoorinrichters hebben wij een uitgebreide collectie bureaustoelen, stoelen, zadelkrukken en stahulpen staan. Dit is een selectie van een zeer breed assortiment dat wij leveren. Wanneer u wilt ervaren wat de verschillen zijn, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Daar zullen wij uw wensen en eventuele lichamelijke klachten inventariseren en een advies uitbrengen. Wij leveren bureaustoelen die tegemoet komen aan uiteenlopende wensen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Ergonomische bureaustoelen
  • Arbo stoelen, conform NEN1338 of zelfs NPR1813
  • Dynamisch zitten, zoals Ergo Balance en DynaFlex
  • Stoelen die lage rugklachten verhelpen
  • 24 uurs stoelen (belasting 24/7 zoals in controlekamers, bewaking etc.)
  • Directeursstoelen

Zo zijn er stoelen die actief-zitten stimuleren, maar ook ergonomische stoelen die voldoen aan NEN1338 en/of zelfs de NPR richtlijnen. Stoelen waar 24/7 diensten worden gedraaid moeten weer aan andere eisen voldoen. Wij leveren ook stoelen voor intensieve gewichtsbelasting. Over deze en andere mogelijkheden adviseren wij u graag.

Wij helpen u graag verder met een proefstoel

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij helpen u verder met een proefstoel.

Maak vrijblijvend een afspraak