Envisor

RuimteDesign
ThemaKantine, Vergaderruimte

De werkplekken en de kantine van het kantoor van Envisor zijn door Versluis Kantoorinrichters ingericht. Envisor wilde een kantine als sfeervolle ontmoetingsplaats. De medewerkers kunnen hier ontspannen in een aangename lunch en verblijfsruimte. Dat was het uitgangspunt bij de inrichting van de kantine van Envisor. Medewerkers maken lange dagen en moeten zich daarom prettig voelen in hun werkomgeving.

Werken en ontspannen vloeien soepel in elkaar over. Dat gevoel heeft Versluis Kantoorinrichters doorgetrokken naar de werkomgeving. Daarbij zijn wij het hoofdstuk ergonomisch verantwoord werken zeker niet uit het oog verloren. Prettig werken en gezond werken daar gaat het bij ons om. Medewerkers moeten in een sfeervolle omgeving hun werkzaamheden kunnen verrichten. Een fijne werkomgeving draagt enorm bij aan het welzijn van de gebruikers.

Wij zijn nog steeds trots op deze geslaagde projectinrichting. Bent u geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

De wand in de kantine hebben we bekleed met akoestische panelen en een op maat gemaakte, akoestiek verbeterende moswand met het logo van het bedrijf.

Verder hebben we de kantine ingericht met een houten boomstamtafel en PET-felt kuipstoelen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, met een houten onderstel. Deze combinatie geeft het geheel een natuurlijke uitstraling.

De kantoorruimte hebben we ingericht met Vepa Parq duo-werkplekken. Dit zijn zit-sta bureaus met een schuine poot en in het midden een duurzame scheidingswand voor de akoestiek.

Bij de werkplekken hebben we mooie, comfortabele en ergonomische Haworth Fern bureaustoelen geplaatst.

Verder wordt het geluid gedempt door de stijlvolle tapijttegels die we in deze ruimte hebben geplaatst.

Ook deze wanden hebben we bekleed met akoestische panelen die zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling in het interieur. Naast dat de panelen esthetisch veel toevoegen aan het interieur, verbeteren ze ook nog eens de akoestiek.

Wilt u een kantoorinrichting zoals Envisor?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten