Annenborch

RuimteDesign, Functioneel
ThemaOntvangstruimte, Vergaderruimte

Bij zorginstelling Annenborch wilden ze op een nieuwe manier met elkaar overleggen, collega's in een andere setting ontmoeten. Dat betekende meer sfeer creëren, minder stijf meubilair. Een fijne werkomgeving draagt enorm bij aan het welzijn van de gebruikers. Dat geldt voor rust eveneens. Een werkomgeving moet veilig voelen en voldoende privacy bieden. Dat hebben we gerealiseerd met diverse akoestische oplossingen: akoestische vergaderunits, scheidingspanelen en beplanting. Wij zijn nog steeds trots op deze geslaagde projectinrichting. Bent u geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

Met de Narbutas Nova Wood hoge tafel die we hier geplaatst hebben kunt u de gewenste kantoorstijl creëren, of u nu een gevoel van warmte en gezelligheid wil uitstralen, het interieur wil laten lijken op een modern loft-interieur of een sfeer van subtiele luxe wilt creëren.

Deze Offecct Float High Large banken bieden door de hoge en akoestische rug- en zijwanden een afgeschermde overlegplek. Met behulp van Narbutas PET felt Akoestische design scheidingswanden kunnen we de ruimte gemakkelijk opdelen in verschillende zones.

Met haar visueel opvallende Scandinavische design is de zachte Narbutas Twist&Sit hoge stoel perfect voor moderne werkomgevingen met een chique uitstraling en staat ze net zo mooi in traditionele kantoorruimtes.

Hoge beplanting is een echte blikvanger, sfeermaker en ruimtevuller. Onze hoge bloempotten hebben body en hebben een warme uitstraling. Wij kunnen grote en hoge bloempotten leveren van verschillende materialen.

Wilt u een kantoorinrichting zoals Annenborch?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plan uw afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten