Direxta

Bij Direxta hebben wij een vergaderruimte, een overlegplek, een lunchruimte en loungehoeken ingericht met Voortman tafels met fenix bladen en fraaie boardroomstoelen, kantinestoelen en loungefauteuils.

RuimteDesign, Functioneel
ThemaDirectiekamer, Vergaderruimte

Prettig werken. Dat was het uitgangspunt bij de kantoorinrichting van Direxta. Medewerkers maken lange dagen en moeten zich daarom prettig voelen in hun werkomgeving en in prettige vergaderruimtes voor ongedwongen overleg. Door gebruik te maken van ergonomisch meubilair, rustige kleurcombinaties en degelijk materiaal zijn we daar 100% in geslaagd. Het werkplezier wordt extra verhoogd door gebruik te maken van kwalitatieve inbouwelektrificatie en mediavoorzieningen. Wij zijn nog steeds trots op deze geslaagde projectinrichting. Bent u geïnspireerd geraakt of nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

Deze Voortman Tabs tafel is de ideale conferentietafel of directietafel. Een tafel is eigenlijk een centraal punt in de ruimte. Een plek om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen, voor een kop koffie of lunch.

En wat blijkt hoe informeler des te inspirerender. En, ook belangrijk: even weg van de eigen werkplek. Even beweging, even nieuwe prikkels.

De tafel is hier gecombineerd met fraaie boardroomstoelen in een bijpassende kleurcombinatie.

Voortman tafels uit de Tabs collectie nodigen uit om te werken, te ontmoeten, te overleggen of te presenteren.

Het werkplezier wordt extra verhoogd door gebruik te maken van kwalitatieve inbouwelektrificatie en mediavoorzieningen voor bijvoorbeeld presentaties.

Voortman Tabs is een collectie tafels die voor veel doeleinden is geschikt. Daarnaast is er brede range aan bladformaten en kleurcombinaties.

Hier is een Voortman Tabs tafel gecombineerd met sfeervolle stoelen in verschillende warme kleuren die perfect passen in het interieur.

Zo hebben wij ook de lunchruimte bij Direxta ingericht met een Voortman Tabs tafel en stoelen in een warme kleurcombinatie.

Voortman Tabs is een collectie tafels die in drie hoogtematen leverbaar is. De salontafels zijn 45 cm. De normale tafels hebben een hoogte van 74 cm, de statafels zijn 110 cm hoog.

De salontafels zijn compact. De boardroomtafels zijn kolossaal. Hier is een Voortman Tabs salontafel gecombineerd met stijlvolle loungefauteuils om een ontspannen ontmoetingsplek te creëren.

Wilt u een kantoorinrichting zoals Direxta?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Deel deze case

Uitgelichte producten