Akoestische wandpanelen plaatsen bij Berg Electro Tiel

In het bedrijfspand van Berg Electro in Tiel hebben wij recent akoestische wandpanelen met print geplaatst over verschillende wanden. Deze wandpanelen bestaan uit één deel en bedekken een hele wand. Zelfs stopcontacten vormen geen obstakels.

RuimteDesign

In het bedrijfspand van Berg Electro in Tiel hebben wij recent akoestische wandpanelen geplaatst over verschillende wanden. Deze wandpanelen bestaan uit één deel en bedekken een hele wand. Zelfs stopcontacten vormen geen obstakels. Hieronder ziet u het proces van het plaatsen van de wandpanelen. Van het plaatsen van het frame tot het eindresultaat. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van akoestiek en design met bijvoorbeeld akoestische wandpanelen met print? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak met ons of kom naar onze showroom om nog meer ideeën op te doen.

Hier ziet u werk in uitvoering. Deze foto is genomen toen het frame op de wand werd geplaatst voor het bevestigen van een akoestisch wandpaneel.

Hier ziet u dat het wandpaneel met print net is aangebracht op de wand met een prachtig eindresultaat.

Zelfs stopcontacten in de wand vormen geen obstakels. Hier ziet u hoe de stopcontacten netjes en onopvallend zijn weggewerkt in het wandpaneel.

Hier ziet u het eindresultaat na het plaatsen van een tweede wandpaneel op een andere wand binnen het pand van Berg Electro. Akoestische wandpanelen zoals deze dempen het geluid in de werkruimte en geven de ruimte een geheel andere uitstraling.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van akoestiek en design?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of kom naar onze showroom om meer ideeën op te doen.

Neem vrijblijvend contact op

Deel deze case