EEN COMPLETE INRICHTING VAN AL UW RUIMTES

Al jaren richten wij allerlei soorten ruimtes in. Dat doen we turnkey, maar ook voor een enkel bureau of bureaustoel bent u van harte welkom bij ons. Voor kantoormeubelen moet u sowieso in Den Bosch zijn!

Turnkey projecten:

Van het plaatsen van binnenwanden, plafonds en vloerbedekking tot volledig gestylde ruimtes tot in de finesses uitgewerkt. Volgens de laatste woontrends. Kortom wij helpen u graag ontzorgen.

2D & 3D ontwerpen

Wij werken uw wensen uit in 2D en 3D ontwerpen. Uw kantoorpand wordt uitgetekend, de nieuwe kantoormeubelen worden in de ruimtes geplaatst. Het eindresultaat kan vanuit meerdere perspectieven worden bekeken. Zo komt uw toekomstige inrichting helemaal tot leven.

3D presentatie

Uw nieuwe kantoorinrichting komt tot leven met een duidelijke 3D presentatie. Vindt u het lastig om een beeld te vormen van uw nieuwe inrichting? Wij zorgen ervoor dat u vooraf een goed beeld krijgt.

Computer rendering

Een computer rendering geeft al een goede impressie van het uiteindelijke eindresultaat. Kantoormeubilair worden bekeken in verschillende kleuren en samenstellingen. Samen met u kunnen we de definitieve inrichting bepalen.

Resultaat

Hier ziet u de bedrijfskantine van een totaal project wat we hebben mogen inrichten. In deze ruimte hebben we de keuken geïnstalleerd. Vloerbekleding gelegd, een systeemplafond gerealiseerd en een moswand tegen de achterwand laten plaatsen. Sfeerverlichting en beplanting doet veel met ruimte.