Vanaf nu kunt u bij Versluis Kantoorinrichters ook kantoormeubilair leasen. Dat heeft veel voordelen voor u. Uw investering wordt namelijk in maandelijkse termijnen gehakt, waardoor u uw liquiditeiten voor uw bedrijfsvoering kunt blijven aanwenden. Kies of u het nieuwe meubilair op de balans wilt activeren of juist niet. Met onze leaseconcepten blijft u flexibel. Wanneer uw bedrijf groeit en u behoefte heeft aan uitbreiding, dan kunt u ook later nieuwe werkplekken onderbrengen in ons leaseconcept. Na de contractperiode kunt u werkplekken of meubilair afschalen en in een afgeslankte vorm huren. Afhankelijk van de gekozen looptijd en leasevorm wordt het termijnbedrag bepaald. Versluis Kantoorinrichters biedt twee lease constructies: Financial Lease en Operational Lease.
Bij Financial Lease staat uw aanschaf bij u op de balans. En wordt u na afloop van het leasecontract eigenaar van de producten.
Bij Operational Lease staat uw investering niet op uw balans en kunt u na einde contractperiode kiezen om het meubilair te huren tegen een aantrekkelijk laag maandbedrag, terug te geven of u leaset nieuw meubilair volgens de laatste ontwikkelingen en trends. Zo blijft u altijd bij de tijd.

Wist u dat wij naast Lease ook onderhoudscontracten aanbieden voor uw meubilair? Voor een klein maandbedrag zorgen wij ervoor dat uw kantoormeubilair in nieuwstaat blijft. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

Lease akoestische units

De behoefte aan akoestische cabines is groot, van Phonebooth tot Office Booth. Bij medewerkers is grote behoefte om in rust te kunnen bellen, te vergaderen en zich te kunnen concentreren. Onze akoestische cabines voorzien hierin. De aanschafwaarde van deze cabines leent zich uitermate voor onze leaseconcepten. Door deze te leasen wordt er geen beslag gelegd op uw liquide middelen.

Lease ergonomisch meubilair

Leasen van kantoormeubilair heeft flink wat voordelen. Een onderbelicht aspect is het upgraden van uw meubilair. Kiest u voor Operational Lease dan kunt u heel eenvoudig na de leaseperiode uw inrichting upgraden naar de laatste normen. Gezond en ergonomisch werken wordt steeds belangrijker. Inmiddels erkennen we dat statisch langdurig zittend werk funest voor ons lichaam is. Meer en meer stappen we daarom over op zit sta bureaus, dynamische bureaustoelen en zit sta hulpmiddelen. Het leasen van ergonomische werkplekken is al vanaf 4 à 5 werknemers interessant. Zeker wanneer u zich bedenkt dat hierdoor uw ziekteverzuim in de toekomst omlaag kan!

Lease thuiswerkplekken voor uw medewerkers

De thuiswerkplek heeft een permanente plek ingenomen sinds Covid-19. Thuiswerken aan de keukentafel en/ of eetkamerstoel levert tal van lichamelijke klachten op met alle gevolgen van dien. U blijft als werkgever verantwoordelijk voor uw medewerkers, ook wanneer zij thuis werken. Een verantwoorde thuiswerkplek is daarom aan te raden. Wilt u meerdere werknemers voorzien van een ergonomische thuiswerkplek, dan kan leasen een uitkomst bieden.

Werkgeluk voor u en uw medewerkers

Een sfeervolle werkomgeving is zoveel belangrijker dan we in eerste instantie denken. Werkgeluk staat hoog op de wensenlijst van de medewerker. Het ouderwetse stoffige bureau werkt zeer afstotend en verlaagt de productiviteit van de medewerkers. Een fijne werkomgeving met ruimtes om elkaar (en klanten) te ontmoeten en te socialiseren werkt juist positief. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers prettiger en efficiënter werken wanneer zij dat in een sfeervolle omgeving doen. Google was niet voor niets de eerste werkgever die ontzettend veel aandacht aan de inrichting van hun kantoren besteedde.
Wilt u uw kantoren herinrichten? Overweeg dan eens om uw meubilair te leasen. We zetten de voordelen nog eens op een rijtje:

  • Geen grote investering in één keer.
  • U kunt het volledige aankoopbedrag (exclusief btw) financieren.
  • Volledig vrije keuze van merk en fabrikant. U bent niet gebonden aan een bepaald merk.
  • Upgrade naar een beter of luxer model resulteert nauwelijks in een hoger maandbedrag.
  • U blijft flexibel. Word na afloop eigenaar, huur voordelig of vernieuw uw meubilair. Bij een veranderende behoefte kunt u het aantal werkplekken uitbreiden, na einde contract afschalen of omschakelen naar thuiswerkplekken. De vrijheid is aan u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.

Afspraak maken