Over ons

Wij informeren u graag over wie wij zijn en wat wat we doen.

Maak een afspraak
Ruim 70 jaar ervaring in kantoorinrichting

Als familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring is Versluis Kantoorinrichters een gerenommeerd projectinrichter in de kantoormeubelbranche. Wij zorgen voor een ergonomisch verantwoorde werkomgeving; van werkplek tot een geheel kantoor.

Versluis Kantoorinrichters heeft een brede klantenkring, van ZZP'ers tot multinationals. Van dokterspraktijk tot scholengemeenschap. Daarnaast zijn ook onze particuliere klanten hartelijk welkom om een visite te nemen aan onze showroom en Experience Center. Laat u inspireren en leer over ergonomisch en sfeervol meubilair.

Naast efficiënte werkplekken biedt Versluis Kantoorinrichters u vergader-, kantine-, callcenter-, receptie-, wachtkamer- en zorgmeubilair en daarnaast ook nog zaalinrichting.

Ons werkgebied
Wie zijn wij?

Versluis Kantoorinrichters is een totaalaanbieder op het gebied van projectinrichting, anders geformuleerd geven wij vorm aan uw nieuwe inrichting. Samen met u bewandelen wij het pad van concept tot realisatie. Dat kan volledig turnkey, maar ook voor alleen kantoormeubilair bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons professionele team, met jarenlange kennis en ervaring, staat voor u klaar om u te helpen. Wat wij doen:

  • Advies over projectmeubilair en het interieur
  • Plaatsing en montage meubilair
  • Ergonomisch advies, zoals werkplekanalyse en zitinstructies
  • Reparatie en onderhoud van meubilair
  • Projectmanagement
  • Akoestische verbetering van uw werkomgeving
Al onze diensten

Professioneel inrichten is onze specialiteit

Heeft u vragen over ons?

Schroom niet om ons contact formulier in te vullen.

Neem contact op
Referenties & inspiratie

Foto's zeggen vaak meer dan woorden. Bekijk onze inrichting bij klanten waarvoor wij een totaalinrichting hebben mogen verzorgen.

Meer referenties en inspiratie