Over ons

Wij informeren u graag over wie wij zijn en wat wat we doen.

Maak een afspraak
Wie zijn wij?

Versluis Kantoorinrichters is een totaalaanbieder op het gebied van projectinrichting, anders geformuleerd geven wij vorm aan uw nieuwe inrichting. Samen met u bewandelen wij met u het pad van concept tot realisatie. Dat kan volledig turnkey, maar ook voor alleen kantoormuebilair bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons professioneel team, met jarenlange kennis en ervaring, staat voor u klaar om u te helpen. Wat wij doen:

  • Advies over projectmeubilair en het interieur
  • Plaatsing en montage meubilair
  • Ergonomisch advies, zoals werkplekanalyse en zitinstructies
  • Reparatie en onderhoud van meubilair
  • Projectmanagement
  • Akoestische verbetering van uw werkomgeving
Lees meer

Professioneel inrichten is onze specialiteit

Over ons

Met ruim 65 jaar ervaring is Versluis Kantoorinrichters een gerenommeerd projectinrichter in de kantoormeubelbranche. Wij zorgen voor een ergonomische werkomgeving; van werkplek tot een geheel kantoor. Meer over onze werkwijze leest u op de pagina Onze oplossingen.

Versluis Kantoorinrichters heeft een brede klantenkring, van ZZP'ers tot multinationals. Van dokterspraktijk tot scholengemeenschap. Daarnaast zijn ook onze particuliere klanten hartelijk welkom om een visite te nemen aan onze showrooms en belevingscentra. Laat u inspireren en leer over ergonomisch en sfeervol meubilair.

Naast efficiënte werkplekken biedt Versluis Kantoorinrichters u vergader-, kantine-, callcenter-, receptie-, wachtkamer- en zorgmeubilair en daarnaast ook nog zaalinrichting.

Onze oplossingen
Vacatures

Ben jij die multitasker die afwisselend werk zoekt in een inspirerende werkomgeving?

Versluis Kantoorinrichters is al meer dan 60 jaar een begrip in de branche voor projectinrichting en kantoormeubelen. Vanuit 's-Hertogenbosch adviseren en leveren wij producten voor kantoorinrichting in heel Nederland.

Heeft u vragen over ons?

Schroom niet om ons contact formulier in te vullen.

Neem contact op