Ons werkgebied

Versluis Kantoorinrichters is gevestigd in Den Bosch en daar is ook onze showroom gevestigd, waar u van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bent. Voor al uw projectinrichting, kantoorinrichting advies of kantoormeubelen kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs bezoeken u op locatie, omdat zij uw pand zien, kunnen zij zich een beter beeld vormen wat wel en niet mogelijk is. In deze woonplaatsen zijn wij zeer actief: Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Capelle aan den IJssel. Bij onze showroom is ook een werkplaats gevestigd waar reparaties aan o.a. bureaustoelen, bureautafels, vergaderstoelen en vergadertafels worden uitgevoerd. Onze monteurs komen natuurlijk ook bij u op locatie voor reparatie en onderhoud.

Neem contact op
Showroom en Experience Center in Den Bosch

In onze showroom hebben wij verschillend meubilair opgesteld voor verschillende situaties. Naast het gebruikelijke, zoals ergonomische bureaustoelen en bureaus, vindt u bij ons vergadermeubilair,kantinemeubilair, akoestische oplossingen, scheidingswanden, beplanting, verticale tuinen, archiefkasten, oplossingen voor opbergen bij de werkplek, kantoorverlichting, raambekleding en vloerbedekking. U ontdekt bij ons de laatste ontwikkeling op gebied van biodynamisch licht, bijzondere plafond verlichting, elektrische zit sta bureaus, staand vergaderen. U ervaart wat beweging achter uw bureau met u doet, in de vorm van dynamisch zitten. Maar ook de bureautrainer staat voor u klaar om uit te proberen. Als klap op de vuurpijl tonen wij onze eigen treinbanken en akoestische vergaderunits. Kortom al onze opstellingen staan er voor u, schroom dus niet om eens binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Onze klanten en branches

Het werkgebied van Versluis Kantoorinrichters bevindt zich in Nederland en België. Wij verkopen vooral kantoormeubelen, zoals zitsta bureaus, bureaustoelen, vergadertafels en kantinemeubilair in Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel en Noord Limburg. Veel van onze klanten bevinden zich o.a. in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Dordrecht, Ede, Eersel, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Helmond, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Soest, Spijkenisse, Tilburg, Uden, Utrecht, Veghel, Vianen, Waalwijk, Zeist en Zoetermeer.
Grote klanten van ons bevinden zich in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam Utrecht en Alkmaar.

Werkgebied in vele branches

Versluis Kantoorinrichters levert aan bedrijven, onderwijs, zorgsector, overheid zoals gemeentes, horeca, midden en kleinbedrijf, huisartsenpraktijken en apothekers. Ook voor particulier gebruik kunt u bij ons terecht. Wij richten niet alleen kantoren in, maar ook vergaderkamers, directiekamers, boardrooms, callcenters, bedrijfskantines, trainingsruimtes, horecagelegenheden, woonverblijven in de zorg, klaslokalen en wachtkamers. Dit doen wij van vloer tot en met plafond, naast projectmeubilair leveren wij vloerbedekking, raambekleding, verlichting, beplanting en met decoratie verzorgen wij een sfeervolle aankleding van uw ruimtes. Uw projectinrichting is bij Versluis Kantoorinrichters in vertrouwde en ervaren handen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Afspraak maken
Referenties

Bekijk locaties waar Versluis Kantoorinrichters de kantoorinrichting heeft verzorgd.

Meer referenties en inspiratie