Blog

We werken deels thuis en op kantoor. De dagen die we op kantoor werken willen we nuttig besteden. Vooraf een vergaderruimte reserveren, afstemmen met anderen of alleen je werkplek op kantoor reserveren. Het kan allemaal met LIZ Smart Office.

De coronapandemie heeft er voor gezorgd dat de manier van werken er compleet anders uitziet dan ruim een jaar geleden. Het Nieuwe Werken 3.0 omvat het flexibel werken (met meer vrijheid in werktijden), hybride werken (het gedeeltelijk thuis en op kantoor werken) en remote werken, het op afstand werken.

Werkgeversvergoeding voor een thuiswerkplek? Wij leiden het in goede banen | bezorging en installatie thuis | verzamelfacturen voor uw administratie | ergonomisch advies | arbo gekeurd meubilair | ondersteuning interne communicatie | collectieve voordelen

Nu thuiswerken gemeengoed wordt, merken we dat dat niet altijd zonder slag of stoot gaat. Er onstaan lichamelijke klachten en we lopen soms tegen concentratieproblemen aan. Soms kunnen we zelfs geen plek vinden in huis om te werken. Tijd voor tips.

De coronacrisis heeft het thuiswerken vol onder de aandacht gebracht. Honderdduizenden werknemers in Nederland zijn in overleg met hun werkgevers voor korte of langere termijn vanuit huis gaan werken. Met het thuiswerken is de roep om een goede inrichting van een thuiswerkplek steeds luider geworden. Voor werkgevers bestaat er de mogelijkheid om belastingvrij een bedrag uit te keren als thuiswerkplek vergoeding. Of kantoormateriaal ter beschikking te stellen voor ergonomische werkplekken bij de werknemers thuis. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Bereid uw bedrijf voor op de tweede Coronagolf. Onze gedrag mag niet verslappen. Wijs daarom uw medewerkers op de gevaren.

Gek van alle hectiek die een kantoortuin of open kantoor met zich meebrengt? Lees dan de 5 tips om je beter te kunnen concentreren op je taken