Blog

Nu thuiswerken gemeengoed wordt, merken we dat dat niet altijd zonder slag of stoot gaat. Er onstaan lichamelijke klachten en we lopen soms tegen concentratieproblemen aan. Soms kunnen we zelfs geen plek vinden in huis om te werken. Tijd voor tips.

De coronacrisis heeft het thuiswerken vol onder de aandacht gebracht. Honderdduizenden werknemers in Nederland zijn in overleg met hun werkgevers voor korte of langere termijn vanuit huis gaan werken. Met het thuiswerken is de roep om een goede inrichting van een thuiswerkplek steeds luider geworden. Voor werkgevers bestaat er de mogelijkheid om belastingvrij een bedrag uit te keren als thuiswerkplek vergoeding. Of kantoormateriaal ter beschikking te stellen voor ergonomische werkplekken bij de werknemers thuis. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Bereid uw bedrijf voor op de tweede Coronagolf. Onze gedrag mag niet verslappen. Wijs daarom uw medewerkers op de gevaren.

Gek van alle hectiek die een kantoortuin of open kantoor met zich meebrengt? Lees dan de 5 tips om je beter te kunnen concentreren op je taken