Blog

Bekijk onze blogs

Thuiswerken als vaste basis

Nu thuiswerken gemeengoed wordt, merken we dat dat niet altijd zonder slag of stoot gaat. Er onstaan lichamelijke klachten en we lopen soms tegen concentratieproblemen aan. Soms kunnen we zelfs geen plek vinden in huis om te werken. Tijd voor tips.

Lees meer
Hybride werken

Is uw huidige kantoorinrichting al klaar voor Het Nieuwe Werken 3.0, met minder werkplekken en meer ruimte voor ontmoeten, overleg en creatieve processen?

Lees meer
Flexibel werken

Onderzoek leert dat de meeste werknemers graag twee of drie dagen op afstand willen (blijven) werken. Het kantoor wordt door het flexibel werken meer een clubhuis dat het groepsgevoel stimuleert. Een plek waar je samenkomt, ideeën uitwisselt, kennis deelt en netwerkt.

Lees meer
Duurzame kantoorinrichting

Bewustwording van onze footprint wordt steeds belangrijker. Met circulair meubilair draagt u bij aan een betere wereld. Ook wij doen hier bewust aan mee. Onze duurzame kantoormeubelen zijn gemaakt van gerecyclede of natuurlijke materialen.

Lees meer
Gezond werken

Gezond en ergonomisch verantwoord werken is een actueel onderwerp. Langdurig zittend werk is ontzettend slecht voor de gezondheid. Dat wijst ieder onderzoek uit. Met eenvoudige aanpassingen kunnen we de kwaliteit van zittend werk enorm verbeteren. Een goede zithouding en afwisseling is het sleutelwoord.

Lees meer
De voordelen van akoestische cabines

Met onze akoestische cabines hebben we als doel werkplekoplossingen te creëren die afleiding en stress verminderen en daarmee het welzijn en de productiviteit bevorderen. Het doel is om een de optimale functionele omgeving te creëren. Het is een plek waar u kan ontspannen, nieuwe energie en inspiratie kan opdoen, kan vergaderen of uw persoonlijke werk het beste kan creëren.

Lees meer
De juiste raambekleding op kantoor

De zonnige zomermaanden brengen vaak een energieke en levendige sfeer met zich mee, zowel binnen als buiten het kantoor. Terwijl het natuurlijke licht uw werkomgeving kan verhelderen en een gevoel van openheid kan creëren, kan het ook leiden tot hinderlijke schittering en overmatige warmte. Het vinden van de juiste raambekleding is van essentieel belang om een comfortabele en productieve werkomgeving te behouden tijdens deze periode.

Lees meer
Zitinstructie

Last van uw rug, nek, schouders, of benen? Gaat u vaak verzitten op uw stoel? Bent u stram na het opstaan van uw bureaustoel? Last van tintelingen of koude voeten? Dan is de kans groot dat u een verkeerde zithouding heeft. Een goede zitinstructie is onontbeerlijk om ergonomisch verantwoord te zitten. Onze ervaring leert dat veel werknemers met een zittend beroep een verkeerde zithouding hebben, niet weten welke instelmogelijkheden er op de bureaustoel zitten en hoe de stoel op een verantwoorde manier wordt ingesteld. Reden voor Versluis Kantoorinrichters om hier aandacht aan te besteden.

Lees meer
Akoestiek verbeteren

Heeft u een ruimte waarvan u de akoestiek wilt verbeteren, bijvoorbeeld conversaties dempen, dan bent u bij Versluis Kantoorinrichters aan het goede adres. Wij hebben kennis van akoestiek en bieden een breed scala aan praktische akoestische oplossingen. De oplossingen die wij bieden hebben vaak nog een extra voordeel naast geluidsdemping en verminderen van galm.

Lees meer
De top 10 ergonomische bureaustoelen

Een goede bureaustoel is essentieel voor een gezonde en productieve werkomgeving. Ergonomische bureaustoelen zijn ontworpen met het oog op comfort en ondersteuning, en bieden talloze voordelen voor degenen die lange uren achter een bureau doorbrengen. Hier volgt een overzicht van onze top 10 ergonomische bureaustoelen die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en design.

Lees meer
De voordelen van meetbooths voor zakelijke hotels

In de dynamische wereld van zakenreizen en flexibel werken zijn zakelijke hotels voortdurend op zoek naar manieren om tegemoet te komen aan de behoeften van hun gasten. Een innovatieve oplossing van Versluis Kantoorinrichters die steeds populairder wordt, is het aanbieden van compacte meetbooths in de lobby van het hotel. Deze meetbooths kunnen per uur worden verhuurd en bieden een flexibele vergaderruimte voor zakelijke hotelgasten, of het nu gaat om individuele reizigers of hele teams.

Lees meer