De voordelen van akoestische cabines

Gratis advies
Prijs- en akoestiektopper in één!

De PhoneAlone Phone Booth is de perfecte plek voor belangrijke telefoongesprekken of videovergaderingen. De phone booth vermindert omgevingsgeluid tot 30 dB zodat u zich kan focussen op uw beste werk en tegelijkertijd geen anderen stoort. Deze akoestische cabine heeft een stijlvol Scandinavisch design en is er nu voor een scherpe prijs vanaf € 3.900,-

Meer informatie

Met onze akoestische cabines hebben we als doel werkplekoplossingen te creëren die afleiding en stress verminderen en daarmee het welzijn en de productiviteit bevorderen. Het doel is om een de optimale functionele omgeving te creëren. Het is een plek waar u kan ontspannen, nieuwe energie en inspiratie kan opdoen, kan vergaderen of uw persoonlijke werk het beste kan creëren.

Geavanceerde akoestische oplossingen garanderen een hoge mate van comfort voor de gebruiker en een groter gevoel van privacy. De stiltewerkplek is niet alleen prettiger voor de medewerker, maar het komt ook het werk ten goede. De concentratie werkplek is een belangrijke ruimte voor de gehele organisatie. Een akoestische werkplek die door iedereen gebruikt kan worden! De flexibele ontwerpen van onze diverse stiltecabines maken verschillende maatoplossingen mogelijk voor individuele behoeften en voorkeuren, met behoud van de hoogwaardige kwaliteit.

De Office booth: het rustpunt in open kantoren

In veel open kantoren is het een drukte van jewelste. Collega's die overleggen, bellende collega's en vragenstellers. De gesloten office booth is het rustpunt in de open ruimte. Wanneer de glazen deur wordt gesloten, valt de rust. Geluid van werkende collega's dringt niet de ruimte in. Eindelijk heeft u tijd en gelegenheid om u te concentreren. Tijd om door te kunnen werken, tijd om een oplossing te zoeken naar dat ene probleem dat al een tijd speelt. Uw deadline kan als een molensteen om uw nek hangen, de oplossing daarvoor is de Office Booth. Met volledige focus, geen afleiding, kunt u meters maken op kantoor.

Natuurlijke akoestiek

Het doel is om een optimale natuurlijke akoestiek te creëren om te werken. Hoewel het belangrijk is om afleiding en lawaai te verminderen, is het volgens ons ook nog steeds belangrijk om een natuurlijk gevoel te behouden met de juiste hoeveelheid echo en gevoel van ruimte.

Slimme technologie

Stap naar binnen en alles wordt automatisch geactiveerd. Automatische ventilatie en verlichting zorgen ervoor dat de luchtstroom en het licht precies goed is voor een ultiem gevoel van comfort. Verder bieden de cabines verschillende opties voor stroomvoorzieningen en beeldschermen.

Een geluiddempende belbox

Contact op afstand wordt steeds belangrijker. Om u volledig te kunnen concentreren of voor het creëren van voldoende privacy is de akoestische belcel de ideale oplossing. Niet alleen voor belangrijke telefoongesprekken ook voor videoconferenties via Teams of Zoom. Collega's storen u niet en u stoort uw collega's niet. Omdat we deels thuis en deels op kantoor werken neemt dit soort communicatie enorm toe. Hiermee ook de behoefte om in een concentratieruimte te kunnen werken.

Een akoestische vergaderruimte voor uw kantoor

Belangrijke vergaderingen verdienen een functionele ruimte! Heeft u momenteel geen geschikte ruimte waar u een formele bijeenkomst of een vergadering in privacy kunt houden? Dan is een akoestische vergaderunit de perfecte oplossing. De losstaande en akoestische vergaderruimte is geluidsabsorberend en daardoor kan er een vergadering worden gehouden in stilte zonder dat er gebouwd of verbouwd hoeft te worden.

Een stiltecabine die gezien mag worden voor ieder budget

De stiltecabines van Versluis zijn in vele uitvoeringen (maten, kleurstellingen en opties) leverbaar. Onze akoestische adviseur configureert samen met u de ideale Office Booth voor in uw kantoor. Een aantal stiltecabines staan in onze showroom demonstratieklaar en u kunt zelf het effect van de akoestiek testen. Alle kleurstalen hebben wij in het Experience Center in Den Bosch liggen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk onze akoestische cabines