Diensten

We helpen u graag met onze verschillende diensten.

Maak een afspraak
3D visualisaties

Sommige dingen moet je zien. Interieurinrichting is er één van. Op een plattegrondtekening krijg je een indruk of bepaalde afmetingen van meubelstukken passen in de ruimte waar ze worden geplaatst. Een sfeerimpressie krijg je er helaas niet van. Met een 3D visualisatie wordt een veel betere beeldvorming verkregen van de inrichting van het nieuwe kantoor, kantoor, vergaderkamer of directiekamer.

Lees meer
Advies

Versluis Kantoorinrichters adviseert, verkoopt en levert meubilair voor zakelijk gebruik. Projectinrichting in de breedste zin van het woord. Wij richten niet alleen kantoren in, maar ook vergaderruimtes, boardrooms, bedrijfskantines, loungeruimtes en recepties. Dat doen wij voor vrijwel alle branches en van ZZPer tot multinational.

Lees meer
Proefstoel

Hebt u gezondheidsklachten tijdens bureauwerk? Bijvoorbeeld nekpijn of rsi klachten. Dan kunnen wij een stoel bij u op locatie op proef plaatsen. U kunt dan de stoel in alle rust uitproberen.

Lees meer
Zitinstructie

Last van uw rug, nek, schouders, of benen? Gaat u vaak verzitten op uw stoel? Bent u stram na het opstaan van uw bureaustoel? Last van tintelingen of koude voeten? Dan is de kans groot dat u een verkeerde zithouding heeft. Een goede zitinstructie is onontbeerlijk om ergonomisch verantwoord te zitten. Onze ervaring leert dat veel werknemers met een zittend beroep een verkeerde zithouding hebben, niet weten welke instelmogelijkheden er op de bureaustoel zitten en hoe de stoel op een verantwoorde manier wordt ingesteld. Reden voor Versluis Kantoorinrichters om hier aandacht aan te besteden.

lees meer
Stoelreiniging

Bureaustoelen en vergaderstoelen worden intensief gebruikt. Ze raken vervuild door vastpakken, schurende kleding, lichaamsvocht en drank- en etensresten. Hier staan we vaak niet bij stil, maar na verloop van tijd is uw stoel een bron voor bacteriën. Sta eens op van uw stoel, bekijk deze kritisch én klop eens hard op de zitting...

TIJD VOOR EEN DIEPTEREINIGING

...als de stofwolk is opgetrokken, kunt u nu weer verder lezen. Versluis Kantoorinrichters verricht dieptereiniging aan bureau-, vergader en kantinestoelen. Veel voorkomende vlekken ontstaan door koffie, thee, fruit en lichaamseigen stoffen, vet en inkt. Onze specialisten kunnen vrijwel iedere soort vlek verwijderen. Bovendien is uw stoel na de behandeling weer helemaal fris en schoon.

Lees meer
Reparaties

Versluis Kantoorinrichters heeft een eigen servicedienst. Vakkundige monteurs met jaren ervaring repareren en onderhouden uw kantoormeubilair. Of het nu gaat om de reparatie of onderhoud van bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, ladeblokken, bureaus of elektrische bureaus. Versluis kantoorinrichters regelt dit snel en vakkundig voor u.

Lees meer
Projectmanagement

Versluis Kantoorinrichters verzorgt ook projectmanagement voor uw verbouwing of renovatie. Als totaalinrichter doen wij meer dan alleen kantoorinrichting en projectinrichting. Met meer dan 70 jaar ervaring is uw project bij ons in goede handen. Omdat wij van huis uit naast projectmeubilair ook vloerbedekking, raambekleding, plafonds, verlichting en akoestische scheidingswanden aanbieden, zijn wij gewend om met veel partijen samen te werken. Uw planning is daarom bij ons in goede handen.

Lees meer
Lease

U kunt bij Versluis Kantoorinrichters ook kantoormeubilair leasen. Dat heeft veel voordelen voor u. Uw investering wordt namelijk in maandelijkse termijnen gehakt, waardoor u uw liquiditeiten voor uw bedrijfsvoering kunt blijven aanwenden. Kies of u het nieuwe meubilair op de balans wilt activeren of juist niet. Met onze leaseconcepten blijft u flexibel. Wanneer uw bedrijf groeit en u behoefte heeft aan uitbreiding, dan kunt u ook later nieuwe werkplekken onderbrengen in ons leaseconcept. Na de contractperiode kunt u werkplekken of meubilair afschalen en in een afgeslankte vorm huren. Afhankelijk van de gekozen looptijd en leasevorm wordt het termijnbedrag bepaald. Versluis Kantoorinrichters biedt twee lease constructies: Financial Lease en Operational Lease.

Lees meer
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.

Neem contact op