Diensten

3D visualisaties

Sommige dingen moet je zien. Interieurinrichting is er één van. Op een plattegrondtekening krijg je een indruk of bepaalde afmetingen van meubelstukken passen in de ruimte waar ze worden geplaatst. Een sfeerimpressie krijg je er helaas niet van. Met een 3D visualisatie wordt een veel betere beeldvorming verkregen van de inrichting van het nieuwe kantoor, kantoor, vergaderkamer of directiekamer.

Lees meer
Advies & verkoop

Versluis Kantoorinrichters adviseert, verkoopt en levert meubilair voor zakelijk gebruik. Projectinrichting in de breedste zin van het woord. Wij richten niet alleen kantoren in, maar ook vergaderruimtes, boardrooms, bedrijfskantines, loungeruimtes en recepties. Dat doen wij voor vrijwel alle branches en van ZZPer tot multinational.

Lees meer
Stoelreiniging

Bureaustoelen en vergaderstoelen worden intensief gebruikt. Ze raken vervuild door vastpakken, schurende kleding, lichaamsvocht en drank- en etensresten. Hier staan we vaak niet bij stil, maar na verloop van tijd is uw stoel een bron voor bacteriën. Sta eens op van uw stoel, bekijk deze kritisch én klop eens hard op de zitting...

TIJD VOOR EEN DIEPTEREINIGING

...als de stofwolk is opgetrokken, kunt u nu weer verder lezen. Versluis Kantoorinrichters verricht dieptereiniging aan bureau-, vergader en kantinestoelen. Veel voorkomende vlekken ontstaan door koffie, thee, fruit en lichaamseigen stoffen, vet en inkt. Onze specialisten kunnen vrijwel iedere soort vlek verwijderen. Bovendien is uw stoel na de behandeling weer helemaal fris en schoon.