Showroom

Een showroom vol inspiratie en beleving | hybride werken

Mangaan 4 's-Hertogenbosch

073 8000 266

Maak vrijblijvend een afspraak
Showroom

In onze showroom ontdekt u wat allemaal mogelijk is om uw werkomgeving sfeervol in te richten. Natuurlijk vindt u bij ons ook functionele oplossingen, zoals ergonomische bureaustoelen, elektrische zit sta bureaus en akoestische oplossingen die bijdragen in een stillere kantoorruimtes.

Neem alvast een kijkje
Sfeermakers van uw werkruimte

We kleden uw kantoren, kantine, receptie, wachtruimte, spreekkamers, ontvangstruimte en loungeruimte sfeervol voor u in. Dat kan met verlichting, beplanting maar ook met vloer- en wandbekleding.

Advies

Wij adviseren, begeleiden en creëren uw nieuwe werkomgeving. Of het om een thuiswerkplek, een kantoor of een volledig tunr-key opgeleverd project gaat, wij zorgen ervoor dat u de beste klantbeleving hebt. U staat centraal, uw gezondheid en uw werkplezier. Wij leggen de focus op ontzorgen, ergonomie en sfeer en beleving.

Wij inventariseren uw wensen, indien er behoefte is aan een tekening dan kunnen wij deze uitwerken en presenteren. Samen bepalen we sfeer en uitstraling. En komen wij samen tot de kleur- en materiaalkeuze. Uw meubilair en inrichting wordt door onze vakkundige collega's geplaatst.

Bekijk onze advies mogelijkheden
Virtuele Rondleiding

U kunt nu ook virtueel binnenkijken bij Versluis Kantoorinrichters. Zo krijgt u al een goede eerste indruk van wat wij bieden op gebied van kantoormeubilair. U kunt rustig rondkijken in onze showroom.

Maak hier een virtuele tour

Virtuele Ronleiding

Maak hier een virtuele tour
Proefplaatsing

Hebt u gezondheidsklachten tijdens bureauwerk? Bijvoorbeeld nekpijn of rsi klachten. Dan kunnen wij een stoel bij u op locatie op proef plaatsen. U kunt dan de stoel in alle rust uitproberen.

Bekijk de mogelijkheden
Wij voorzien u graag van ons professioneel advies

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij helpen u om uw kantoor op een voor u zo aangenaam mogelijke manier in te richten.

Maak een afspraak