Versluis Kantoorinrichters is per 2019 verhuisd naar een groter pand in de Maaspoort in 's-Hertogenbosch. Op de Mangaan 4 hebben wij een ruim Experience Center gerealiseerd. Hier doet u inspiratie op voor de inrichting van uw kantoor of bedrijfspand. Ervaren en beleven is ons uitgangspunt van dit nieuwe concept. En dat merken wij wanneer wij bezoekers ontvangen in het nieuwe Experience Center, direct na binnenkomst voelt men zich thuis en gaat men uitproberen. Men wil aanraken, dat zit blijkbaar in onze genen. Dat is  een aspect wat we - in een tijdperk van online bestellen - missen; het contact met het product. In onze showrooms krijgt u daar alle gelegenheid voor. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de showroom en in het bijzonder Het Experience Center. 

groot aanbod ergonomische bureaustoelen bij Versluis Kantoorinrichters
Specialist in verantwoord zitten

 

Klöber Wooom demonstratieklaar bij Versluis Kantoorinrichters
Ruime keuze ontvangstmeubilair

Experience center boordevol inspiratie

Het nieuwe pand van Verlsuis Kantoorinrichters heeft 2 showrooms. Het Experience Center is het paradepaardje, hier staat de beleving centraal. Alle zintuigen van bezoekers worden geprikkeld. Voelen, kijken, horen, ruiken en zelfs proeven komt aanbod. Want er staat een vers gezet kopje koffie voor u klaar. Het kantoor van nu trekt wat sfeer betreft steeds meer naar de interieurstijlen van thuis. Werken moet vooral op een prettige manier gebeuren, en daar speelt een sfeervolle inrichting een belangrijke rol bij. De stoffige werkplek van vroeger is definitief passé. Bij Versluis Kantoorinrichters begrijpen wij dat maar al te goed. Onze interieuradviseurs helpen u graag met de keuze van de juiste inrichting die bij u en uw bedrijf past. De showrooms zijn ingericht volgens de laatste kleurtrends, waardoor u snel geïnspireerd raakt. Onze projectinrichting reikt van vloer tot plafond. De werkomgeving decoreren wij of kleden we aan met beplanting.

Haal groen naar kantoor met de moswand van Versluis Kantoorinrichters
Moswand voor een groen kantoor

 

mosselen als wanddecoratie
Volop keuze in wanddecoratie

virtuele rondleiding

U kunt nu ook bij Versluis Kantoorinrichters virtueel binnenkijken. Zo krijgt u al een goede eerste indruk van wat wij bieden op gebied van kantoormeubilair. U kunt rondkijken in het Experience Center en in onze showroom. Bekijk ook onze akoestische maatwerk vergaderunit van binnen.

tour door Experience Center van Versluis Kantoorinrichters

 

tour door showroom van Versluis Kantoorinrichters

Bel voor een afspraak in het Experience Center en showroom   bel voor info of het maken van een afspraak

showroom ingericht naar thema

De showroom op de 1e verdieping is thematisch ingericht. Hier vindt u oplossingen voor akoestiek, kabelmanagement, ergonomie, opbergen en raambekleding. Wij vertegenwoordigen vrijwel alle merken, waardoor wij een onafhankelijk advies kunnen geven. Mogen wij een offerte uitbrengen, dan werken wij ons voorstel uit in 2D en/ of 3D, ingetekend op de plattegrond van uw bedrijf. De tekeningen presenteren wij samen met de gekozen kleur- en materiaal stalen. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe inrichting. De adviseurs van Versluis Kantoorinrichters zetten graag de mogelijkheden uiteen tijdens een rondgang door onze showrooms.

sr vario change 399x266
Ergonomischie zit/ sta bureaus
  sr akoestische wand voor geluidsdemping van spraak
Werkplekken met akoestische demping

U kunt bij ons terecht voor:

 • Kantoormeubilair, kantinemeubilair, callcentermeubilair, zaalinrichting, vergadermeubilair, wachtkamermeubilair, receptie en balie, schoolmeubilair en meubilair voor de zorgsector
 • Flexibele werkplekken, aanlandwerkplekken en concentratie/ stilte werkplekken
 • Buiten meubilair
 • Akoestische belcellen/ phonebooth
 • Ergonomische oplossingen, maar ook zit/ sta werken en vergaderen
 • Akoestische oplossingen
 • Verlichting, tip; ontdek biodynamisch licht
 • Roomdeviders, zoals scheidingswanden
 • Kabelmanagement, zoals stroom- en datavoorziening in bureaus en vergadertafels
 • Vloer-, raam- en wandbekleding
 • Beplanting voor op kantoor, ontvangstruimte, kantine en loungeruimte
 • Sfeerverbeteraars voor op kantoor, zoals decoratie
 • Kantoorartikelen

  

scrumhoek bij Versluis Kantoorinrichters
Scrum meubilair

 

phonebooth volledig akoestisch gedempt
Akoestisch gedempte phonebooth

Versluis Kantoorinrichters ook voor service en reparatie

Bij onze showroom is ook een werkplaats gevestigd waar reparaties, onderhoud en service wordt uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld uw defecte bureaustoel in de showroom afgeven. Onze monteurs kunnen u gratis een prijsopgave doen van de uit te voeren reparatie. Ook het stofferen van een versleten zitting behoort tot de mogelijkheden.
Ook voor onderhoud kunt u bij Versluis Kantoorinrichters terecht. Het reinigen van vergaderstoelen en bureaustoelen is een dienstverlening van Versluis Kantoorinrichters waar veel gebruik van wordt gemaakt. Wij komen ook bij u op locatie voor een algehele check up van uw meubilair of het oliën van uw houten tafels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies
  maak een afspraak