De showroom van Versluis Kantoorinrichters bevindt zich in Den Bosch op het bedrijventerrein De Rietvelden. Onze showroom is vrij toegankelijk. U kunt er terecht voor advies van uw kantoormeubilair, inspiratie opdoen of het uittesten van ergonomische bureaustoelen. Wanneer u een afspraak maakt, dan zorgen wij dat één van onze adviseurs voor u beschikbaar is. Natuurlijk komen wij ook bij u op locatie voor een inventarisatie van uw wensen en bijvoorbeeld een zitinstructie. 
De opstellingen in onze showroom worden steeds vernieuwd, zodat u steeds nieuwe ideeën kunt opdoen. Kom gerust eens binnen om inspiratie op te doen voor uw kantoorinrichting. Onze adviseurs blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends door internationale beurzen te bezoeken. Wij helpen u dan ook graag met een goed advies, afgestemd op uw situatie. Of het nu om een mooie inrichting gaat of technische oplossingen bij Versluis Kantoorinrichters bent u aan het juiste adres. Bezoek onze showroom! Als u even belt of mailt, dan zorgen wij dat een adviseur voor u beschikbaar is.

 

boomstamtafels bij Versluis Kantoorinrichters   Massief houten tafel voor kantoor, vergaderkamer of directiekamer
Bel voor meer info of een vrijblijvende afspraak   bel voor info of het maken van een afspraak

Dé specialist voor kantoorinrichting en projectinrichting

Versluis Kantoorinrichters heeft brede ervaring met het adviseren en inrichten van kantoren en organisaties. Wij vertegenwoordigen vrijwel alle merken, waardoor wij een onafhankelijk advies kunnen geven. Wij verzorgen ook tekenservice indien u dat wenst, uw toekomstig meubilair wordt dan ingetekend op de plattegrond van uw bedrijf. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe inrichting. Wij kunnen dit zelfs in 3D aan u laten zien. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Maak nu een afspraak met een adviseur voor gratis advies.

De nieuwste trend op gebied van vergaderen   Workbench voor kantoortuin of callcenter

U kunt bij ons terecht voor:

 • Kantoormeubilair, kantinemeubilair, callcentermeubilair, zaalinrichting, vergadermeubilair, wachtkamermeubilair, receptie en balie, schoolmeubilair en meubilair voor de zorgsector
 • Flexibele werkplekken, aanlandwerkplekken en concentratie/ stilte werkplekken
 • Buiten meubilair
 • Ergonomische oplossingen, maar ook zit/ sta werken en vergaderen
 • Akoestische oplossingen
 • Verlichting, tip; ontdek biodynamisch licht
 • Roomdeviders, zoals scheidingswanden
 • Kabelmanagement, zoals stroom- en datavoorziening in bureaus en vergadertafels
 • Vloer-, raam- en wandbekleding
 • Beplanting voor op kantoor, ontvangstruimte, kantine en loungeruimte
 • Sfeerverbeteraars voor op kantoor, zoals decoratie
 • Kantoorartikelen

Versluis Kantoorinrichters ook voor service en reparatie

Bij onze showroom is ook een werkplaats gevestigd waar reparaties, onderhoud en service wordt uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld uw defecte bureaustoel in de showroom afgeven. Onze monteurs kunnen u gratis een prijsopgave doen van de uit te voeren reparatie. Ook het stofferen van een versleten zitting behoort tot de mogelijkheden.
Ook voor onderhoud kunt u bij Versluis Kantoorinrichters terecht. Het reinigen van vergaderstoelen en bureaustoelen is een dienstverlening van Versluis Kantoorinrichters waar veel gebruik van wordt gemaakt. Wij komen ook bij u op locatie voor een algehele check up van uw meubilair of het oliën van uw houten tafels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies
  maak een afspraak