Showroom

Een showroom vol inspiratie en beleving | hybride werken

Mangaan 4 's-Hertogenbosch 073 8000 266

Maak een afspraak
Showroom

In onze showroom ontdekt u wat allemaal mogelijk is om uw werkomgeving sfeervol in te richten. Natuurlijk vindt u bij ons ook functionele oplossingen, zoals ergonomische bureaustoelen, elektrische zit sta bureaus en akoestische oplossingen die bijdragen in een stillere kantoorruimtes.

Sfeermakers van uw werkruimte

We kleden uw kantoren, kantine, receptie, wachtruimte, spreekkamers, ontvangstruimte en loungeruimte sfeervol voor u in. Dat kan met verlichting, beplanting maar ook met vloer- en wandbekleding.

Advies en verkoop

Wij adviseren, begeleiden en creëren uw nieuwe werkomgeving. Of het om een thuiswerkplek, een kantoor of een volledig tunr-key opgeleverd project gaat, wij zorgen ervoor dat u de beste klantbeleving hebt. U staat centraal, uw gezondheid en uw werkplezier. Wij leggen de focus op ontzorgen, ergonomie en sfeer en beleving.

Wij inventariseren uw wensen, indien er behoefte is aan een tekening dan kunnen wij deze uitwerken en presenteren. Samen bepalen we sfeer en uitstraling. En komen wij samen tot de kleur- en materiaalkeuze. Uw meubilair en inrichting wordt door onze vakkundige collega's geplaatst.

Bekijk onze advies en verkoop mogelijkheden
Proefplaatsing

Hebt u gezondheidsklachten tijdens bureauwerk? Bijvoorbeeld nekpijn of rsi klachten. Dan kunnen wij een stoel bij u op locatie op proef plaatsen. U kunt dan de stoel in alle rust uitproberen.

Wij voorzien u graag van ons professioneel advies

Maak een afspraak met ons en wij helpen u om uw kantoor op een voor u zo aangenaam mogelijke manier in te richten.

Maak een afspraak