Versluis SR fluistercabine

De vergaderunit die ook wel fluistercabine wordt genoemd is een regelrechte hit. En wordt vaak in kantoortuinen of ontmoetingsruimtes geplaatst. De unit is uitnodigend om te gebruiken. Uw gesprek wordt gedempt voor de omgeving, en andersom wordt omgevingsgeluid gedempt voor u en uw gesprekspartners. Gebruikers kunnen gemakkelijk plaatsnemen aan de kolomtafel, omdat de kolompoot in het midden is geplaatst wordt beenruimte niet gehinderd. De akoestische vergaderunit kan worden geleverd met elektrificatie, waarbij kan worden gekozen voor stroomvoorziening, data aanvoer (utp), hdmi (van laptop naar monitor), audio aansluitingen, USB of zelfs USB oplaadstations. Geef uw presentaties in de vergaderunit op uw laptop, of via een groter beeldscherm. Desgewenst leveren wij de fluistercabine met monitorarm.

Virtuele tour door de vergaderunit

U kunt u ook de vergaderunit virtueel van binnen bekijken.

 

Vergaderunit op maat gemaakt

De akoestische vergaderunit kan in vrijwel iedere gewenst bekleding worden geleverd. Volgens de laatste woontrends, de kleuren van uw huisstijl of aansluitend op uw bestaande inrichting. Onze binnenhuisadviseurs dragen graag voorstellen aan. De vergaderunit wordt op maat gemaakt tegen de prijs van een standaard uitvoering. Veel gebruikte maten zijn:

  • Breedte 220 cm
  • Hoogte 160 cm
  • Breedte van de zitbanken 140 cm
  • Breedte van de zichtschotten 75 cm
  • Afmeting van de kolomtafel 70 x 80 cm

De vergaderunit wordt door onze monteurs bij u op locatie afgeleverd en ter plaatse gemonteerd.
Zoals gezegd kan de akoestische vergaderunit geleverd worden in vrijwel iedere stoffering en kleur. Tevens kan de unit worden bekleed in Silvertex (kunstleder), in dit geval verliest de bank het geluidsdempende vermogen. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.