Wij introduceren drie nieuwe HushFree stiltecabines voor moderne werkomgevingen

2024-03-11  |   Kantoor

Heeft u moeite met het vinden van de juiste akoestische oplossing voor uw werkomgeving? Dan is onze nieuwe lijn stiltecabines er voor u. De HushFree lijn geeft u meer vrijheid door u de exacte cabine te laten specificeren die u nodig heeft, en, uiteindelijk, uw werknemers helemaal tevreden te stellen.

De HushFree lijn, bestaande uit drie nieuwe modellen, belooft een revolutie te ontketenen in hoe werknemers omgaan met afleidingen en geluidsoverlast op de werkplek. Deze cabines zijn ontwikkeld met het oog op zowel functionaliteit als esthetiek, met een strak en eigentijds ontwerp dat naadloos past in elke moderne kantooromgeving.

De drie nieuwe modellen, genaamd HushFree S, M en L, zijn ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en ruimtevereisten. De HushFree lijn bestaat uit drie modellen: de HushFree S voor één persoon, de HushFree M voor vier en de HushFree L voor zes. Ze zijn akoestisch uitzonderlijk dankzij verbetering van de akoestische structuren ten opzichte van de bestaande Hush stiltecabines. Ze bieden voldoende licht met nieuwe led-plafondverlichting en luchtstroom voor langere werksessies en vergaderingen. En ze zien er nog altijd even modern uit.

Wat de HushFree lijn echt onderscheidt?
  • Drie modellen die gemeubileerd of ongemeubileerd verkrijgbaar zijn: de HushFree S voor één persoon met handmatig in hoogte verstelbaar bureau en LED-videolichtlijsten, de HushFree M voor vier personen met optionele vergadertafel, banken en TV-beugel, en de HushFree L voor zes personen met optionele vergadertafel, salontafel, banken en TV-beugel.
  • Klasse A akoestische structuren volgens ISO 23351-1:2020 voor gegarandeerde spraakprivacy
  • Nieuwe instelbare led-plafondverlichting met 500 lux op het tafelblad en vernieuwde regelbare ventilatie die de lucht nog sneller circuleert voor een veilige, gezonde en efficiënte luchtuitwisseling, evenals handige ingebouwde stopcontacten
  • Volledig mobiel, met wielen die snel verplaatsen mogelijk maken
  • Optioneel systeem om vooraf cabines te reserveren via een kalenderapplicatie (of ad hoc gebruik via het touchscreen van de cabine). Alleen voor de nieuwe HushFree lijn

Bovendien zijn de HushFree stiltecabines volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elk kantoor. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en aanvullende opties om een oplossing te creëren die perfect aansluit bij uw unieke werkomgeving.

Geïnteresseerd in een HushFree stiltecabine voor uw werkomgeving?

De HushFree stiltecabines zijn nu beschikbaar voor bestelling bij Versluis Kantoorinrichters en beloven een nieuwe standaard te zetten voor stilte en concentratie op de moderne werkplek. Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling.

Neem contact op

Deel dit nieuwsbericht