Statiegeld terug voor meubilair van gerecyclede plastic flessen

2024-02-01  |   Meubels

U kunt bij ons statiegeld terugkrijgen bij de aankoop van meubilair dat gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. Deze actie, die gericht is op het bevorderen van recycling en het verminderen van plastic afval, zien wij als een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid.

Bewustwording van onze footprint wordt steeds belangrijker. Met circulair meubilair draagt u bij aan een betere wereld. Ook wij doen hier bewust aan mee. Zo hebben we diverse stoelen gemaakt van een uniek materiaal: gerecyclede PET-flessen. Bijvoorbeeld in elke Vepa Felt kuipstoel krijgen 154 PET-flessen een tweede leven. Andere modellen stoelen zoals de Vepa Be Hybrid Pet Felt stoel, Vepa Felt Fine stoel, Vepa hoge kruk Felt High, Vepa Belstoel Tub, Rovo bureaustoel R22 en de Klöber lounge fauteuil Wooom, maar ook scheidingswanden van Vario als de Pet Port en Egde en van Narbutas zoals de PET felt Akoestische panelen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Daarom kunt u bij ons statiegeld terugkrijgen bij deze meubelen.

Bij de aankoop van PET-Felt meubilair kunt u het betaalde statiegeld terugkrijgen, zodra u de meubelen niet langer nodig heeft en deze wil laten recyclen. Zo kunt u bewust kiezen voor meer milieuvriendelijke producten die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Wij zien dit als een positieve stap naar een circulaire economie. Dit initiatief sluit aan bij de groeiende vraag naar duurzame oplossingen en toont aan dat kleine veranderingen in aankoopgedrag een grote impact kunnen hebben op het milieu.

Wilt u gebruik maken van deze regeling?

Kies voor duurzaamheid om samen de impact op het milieu te verminderen. Neem contact met ons op en vraag een van onze adviseurs naar de voorwaarden. Laat je inspireren en maak een bewuste keuze bij uw volgende aankoop!

Vraag naar de voorwaarden

Bekijk hieronder al ons circulaire meubilair om u te kunnen voorzien van een duurzame kantoorinrichting.

Deel dit nieuwsbericht