De circulaire materialen voor onze duurzame kantoormeubelen zijn nu te zien in onze showroom

2023-09-27  |   Meubels

Onze circulaire kantoormeubelen worden gemaakt van verschillende gerecyclede en natuurlijke materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bureaustoelen, scheidingswanden, vergaderstoelen, fauteuils, loungestoelen, kantinestoelen en hoge krukken gemaakt van gerecyclede plastic flessen, gerecycled aluminium, gerecycled polyester of Hemp (hennep en natuurlijke biohars).

In onze showroom in Den Bosch kunt u de circulaire materialen en onze duurzame kantoormeubelen nu uitgebreid bekijken en vergelijken!

Samen met u creëren we duurzame oplossingen voor bestaande producten en materialen. Het is vaak niet meer de vraag of, maar meer de vraag hoe we uw organisatie kunnen helpen met circulaire inrichting.

Iedere situatie is uniek, dus voor iedere werkplek bepalen we de duurzame kansen en circulaire mogelijkheden. We schetsen diverse scenario’s en nemen uiteraard de consequenties van de gemaakte keuzes mee in ons voorstel.

Dat is duurzame kantoorinrichting met een goed verhaal.

Wilt u een duurzame kantoorinrichting?

Voor meer informatie en deskundig advies over de mogelijkheden van ons circulaire kantoormeubilair voor een duurzame inrichting van uw kantoor kunt u langskomen in onze showroom aan de Mangaan 4 in Den Bosch. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in

Deel dit nieuwsbericht