Eenmalige Actie: Vario Solo zit sta bureau van Duitse topkwaliteit voor de helft van de prijs!

2024-05-02  |   Trends

Vario Solo is het ideale zit sta bureau voor een solitaire werkplek. Ergonomisch conform de laatste eisen en voorzien van alle gemakken. Dit bureau is van Duitse topkwaliteit en met deze eenmalige aanbieding krijgt u nu bijna 50% korting (zolang de voorraad strekt).

Het Vario Solo bureau heeft een elegant onderstel met een vlakke zwarte T-poot en een lichtgrijs bureaublad van 160 x 80 cm met een dikte van slechts 19 mm. Dit onderscheidt het bureau van alle bureaus met een standaard bladdikte van 25 mm. De bladrand heeft dezelfde kleur als het onderstel wat zorgt voor een verbeterd visueel design.

Ergonomisch bureau voorzien van alle gemakken

Het Vario Solo bureau is de perfecte oplossing voor een vrijstaande werkplek. De extra vlakke T-poot ziet er elegant uit. De Solo is gericht op uw gezondheid, want een goede zithouding realiseert u pas wanneer u uw stoel optimaal afstelt en dáár uw bureauhoogte op aanpast. De Vario Solo is traploos elektrisch verstelbaar van 650 tot 1250 mm en voorzien van een veiligheidsstopsysteem en motoren van Duitse kwaliteit. Het verstellen gaat eenvoudig via een bedieningspaneel met geheugenfunctie, display en hoogte-indicator.

Kabelmanagement ten top

Vindt u dat ook zo vervelend, allerlei kabels op en onder uw bureau? Met het kabelmanagement van Vario bent u daar voorgoed vanaf. Zo is het Vario Solo bureau uitgerust met een kantelbare kabelgoot onder de gehele breedte van het bureaublad. Zo werkt u een warboel van kabels eenvoudig weg. Daar staat Vario Solo voor: alles netjes weggewerkt.

Duitse Kwaliteit

Het Vario Solo zit sta bureau is robuust en stabiel. Zelfs op de hoogste stand. Alle componenten zijn kwaliteitsproducten made in Germany met functionele test voor levering. Het bureaublad heeft een PEFC certificering en het bureau is voorzien van stille motoren.

Een zit sta bureau met een elegant design

Het bureaublad van het Vario Solo bureau is maar 19 mm dik. Dit zorgt ervoor dat het bureau een elegantere uitstraling heeft dan bureaus met een standaard bladdikte van 25 mm. Doordat de bladrand dezelfde kleur heeft als het onderstel zijn de randen van het bureaublad netter afgewerkt en heeft dit bureau een verbetert visueel design. Ook de vlakke T-poot ziet er zeer elegant uit.

Wilt u snel een zeer voordelige ergonomische werkplek van Duitse kwaliteit realiseren in uw kantoor?

Deze aanbieding van het Vario Solo zit sta bureau is vanaf nu beschikbaar bij Versluis Kantoorinrichters en belooft een nieuwe standaard te zetten voor kwaliteit en ergonomie op de moderne werkplek. Neem snel contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling.

Neem contact op

Deel dit nieuwsbericht