Versluis Kantoorinrichters: De Boothspecialist

Wij leveren akoestische cabines van zes verschillende merken. In onze showroom kunt u drie office booths van drie verschillende merken zien, ervaren en vergelijken. Als specialist in office booths voorzien wij u graag van advies over de juiste akoestische cabine voor in uw werkomgeving.

Bezoek onze showroom

Zes verschillende merken office booths

Wij leveren zes verschillende merken office booths. Ieder merk heeft een uniek design en booths met verschillende afmetingen, kleuren, afwerkingen en inrichtingsopties. Zo hebben wij phonebooths, workbooths en meetbooths van PhoneAlone, Taiga Concept, Narbutas, Hush, Bejot en Framery. Al onze booths zijn voorzien van hoogwaardige geluiddemping, ventilatie, verlichting en elektriciteit.

Drie office booths in onze showroom

In onze showroom kunt u drie booths van drie verschillende merken zien, ervaren en vergelijken. Dit zijn de PhoneAlone Double Booth, de Taiga Concept Meetbooth L en de Hush akoestische concentratieplek Twin. Alle drie deze booths hebben verschillende afmetingen, afwerkingen, kleuren en inrichtingsopties. Dus of u nu op zoek bent naar een phonebooth voor ongestoord telefoneren of videobellen, een concentratiewerkplek of een overlegcabine, ze zijn allemaal te zien in onze showroom!

De PhoneAlone Double Booth

De PhoneAlone Double booth neemt maar 2 m2 in beslag en is perfect voor 1 tot 2 personen. Deze booth biedt de ideale setting voor gefocust overleggen of een één-persoons kantoor. De tafel kan worden verplaatst, waardoor de booth veranderd in een persoonlijke werkplek. De optimale oplossing voor als je maar weinig vierkante meters beschikbaar hebt.

  • De cabine is uitgerust met vier stille ventilatoren, die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
  • Het 22 mm geluidsabsorberende en brandvertragende schuim en vilt in deze cabine zorgen voor een zeer efficiënte geluidsdemping.
  • Bij het sluiten van de deur wordt de PhoneAlone Double booth je privékamer die intense concentratie en ongestoorde vergaderingen mogelijk maakt.
Ervaar het comfort van deze booth in onze showroom!
De Taiga Concept Meetbooth L

De Meetbooth L is een middelgrote werkruimte voor maximaal 5 personen. Deze booth van 5,2 m2 is de ideale plek voor kleine teams om te brainstormen en te werken aan projecten in een comfortabele en rustige omgeving. Taiga Concept heeft als doel werkplekoplossingen te creëren die afleiding en stress verminderen en daarmee het welzijn en de productiviteit bevorderen.

  • Het idee is om een de optimale functionele omgeving te creëren die de positieve aspecten van de natuur naar het kantoor brengt: frisse lucht, rust en natuurlijke warmte.
  • Het is een plek waar u kan ontspannen, nieuwe energie en inspiratie kan opdoen, kan vergaderen of privé uw beste werk kan creëren.
  • Het flexibele ontwerp maakt verschillende maatwerkoplossingen mogelijk voor individuele behoeften en voorkeuren, met behoud van de hoogwaardige natuurlijke uitstraling.
Ervaar deze booth in onze showroom!
De Hush akoestische concentratieplek Twin

De Hush Twin is een dubbele akoestische cabine met 2 concentratiewerkplekken op minder dan 2 m2. De Hush Twin bestaat uit twee helften met ieder een eigen concentratiewerkplek. Iedere helft heeft een eigen bank en bureautafel. De ruimte is voldoende groot om alleen in te werken.

  • De stoffering heeft een rustige uitstraling, waardoor de gebruiker weinig prikkels krijgt van buitenaf. Hierdoor kan men zich goed concentreren.
  • Deze akoestische werkplek is zeer geschikt voor overleg op afstand bijvoorbeeld met Zoom of Hangout.
  • Natuurlijk kan de unit ook gebruikt worden als belcel of Phone Booth.
Ervaar het gemak van deze booth in onze showroom!
Op zoek naar de ideale stiltecabine voor uw kantoor?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van akoestische cabines voor uw werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van de perfecte werkplek! Klik hieronder voor een vrijblijvend gesprek met onze ervaren experts tijdens uw bezoek aan onze showroom aan de Mangaan 4 in Den Bosch. Laat uw kantoor stralen en geef uw medewerkers de ideale omgeving om hun beste werk te leveren. Wacht niet langer, onderneem nu actie en geef uw kantoor de upgrade die het verdient!

Bezoek onze showroom