Taiga Concept

Taiga Concept heeft als doel werkplekoplossingen te creëren die afleiding en stress verminderen en daarmee het welzijn en de productiviteit bevorderen. Welkom in uw natuurlijke werkplek.

Taiga Concept heeft als doel werkplekoplossingen te creëren die afleiding en stress verminderen en daarmee het welzijn en de productiviteit bevorderen. Het idee is om een de optimale functionele omgeving te creëren die de positieve aspecten van de natuur naar het kantoor brengt: frisse lucht, rust en natuurlijke warmte. Het is een plek waar u kan ontspannen, nieuwe energie en inspiratie kan opdoen, kan vergaderen of privé uw beste werk kan creëren. Het flexibele ontwerp maakt verschillende maatoplossingen mogelijk voor individuele behoeften en voorkeuren, met behoud van de hoogwaardige natuurlijke uitstraling.

Natuurlijke akoestiek

Het doel is om een optimale natuurlijke akoestiek te creëren om te werken. Hoewel het belangrijk is om afleiding en lawaai te verminderen, is het volgens ons ook nog steeds belangrijk om een natuurlijke gevoel te behouden met de juiste hoeveelheid echo en gevoel van ruimte.

Slimme technologie

Stap naar binnen en de werkruimte wordt automatisch geactiveerd. Slimme technologie monitort het CO2 gehalte en en past de ventilatie daarop aan. Breng wijzigingen aan vanuit het ingebouwde paneel om uw eigen natuurlijke werkruimte te creëren.

Houten oppervlakken

Het is bewezen dat houten elementen in interieurs stress en bloeddruk verlagen en psychologische voordelen hebben. De fineeroppervlakken van Taiga Concept bieden de mogelijkheid om deze positieve aspecten van de natuur direct in uw kantoor te integreren.