u bevindt zich hier: Zitinstructie

Zitinstructie

Een goede ergonomische stoel is van belang op kantoor. Een bureaustoel kan wel alle instellingen en functies hebben maar deze moet je wel goed gebruiken. De juiste instelling ofwel zitinstructie is belangrijk. De specialisten van Versluis kantoorinrichters hebben jarenlang ervaring en opleiding gehad om de mensen goed te laten zitten.

Een goede zitinstructie is de basis voor jaren plezier te hebben van de stoel. Wij geven zitinstructie in de showroom of bij u op kantoor. Onze adviseurs beschikken tevens over meetapparatuur om u laten zien wat de gevolgen zijn van een goede en verkeerde zithouding.

Individuele of klassikale zitinstructie

We kunnen overeenkomen of we bij of na aflevering individueel of per groep zitinstructie geven. Tevens is het mogelijk een persoon binnen de organisatie(vaak is dit iemand van personeelszaken) een uitgebreide zitinstructie te geven. We kunnen natuurlijk ook 1 keer per jaar bij u op kantoor komen om een zitinstructie te geven.

Indien gewenst kunnen we een zitinstructie op papier of digitaal meeleveren.

Wij geven zitinstructies in de Randstad  Bergen op Zoom Amersfoort  Amsterdam  Apeldoorn  Arnhem  Breda Delft Den Bosch Den Haag  Dordrecht  Eindhoven  Helmond  Leiden  Nijmegen  Nijmegen Oss  Roosendaal Rotterdam  Tilburg Uden  Utrecht  Veghel  Waalwijk  Zwolle

kortom in heel Nederland. Bel 073 – 8000 266 en maak een afspraak voor een goed zitinstructie met een van onze specialisten of bezoek onze showroom Rietveldenweg 88 in 's-Hertogenbosch.

    

Vergadertafels en bijbehorende stoelen van topmerken en designers staan voor u klaar in onze showroom.
Bureaustoel NPR norm - Zitinstructie
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken
Bureaustoelen - Zitinstructie
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.