u bevindt zich hier: Vepa

Vepa

Vepa is een Nederlandse producent van kantoormeubelen, vergadermeubelen, stoelen en tafels voor kantine en spreekkamers. Vepa heeft produkten die geschikt zijn voor commerciële organisaties als ook voor onderwijs en zorgsector. Vepa maakt onderdeel uit van de VDB groep. Dit staat voor Vepa Drentea Beta.

Een aantal bureautafel programma’s zijn: Step, Take 4, Edge, Venova, Wave en E-pulse. Step en Edge zijn de recente ontwikkelde modellen van Vepa. Vepa is een houtverwerkende fabriek gevestigd in Hoogeveen. Doordat Vepa een houtverwerkende fabriek is, kan het eenvoudig maatwerk leveren.

Vepa werkt samen met verschillende partners in Nederland. Versluis kantoorinrichters gevestigd in 's-Hertogenbosch is een van de partners. Vepa levert aan ons eigen magazijn en wij leveren direct vanuit den Bosch deze produkten van Vepa weer door. In onze showroom ziet u een uitgebreide presentatie van Vepa bureaus, tafels en stoelen.  

  1. Home

Bureaus Vepa - Vepa
Vepa is één van de meest veelzijdige kantoor- en project-meubelfabrikanten van Nederland. Standaard is bij Vepa niet standaard. Als wensen veranderen, waarom zou een kantoor dan onveranderlijk zijn?
Bureaus - Vepa
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.