u bevindt zich hier: TFT Monitorarm

TFT Monitorarm

Een goed gekozen  TFT monitorarm heeft vele voordelen. U krijgt een optimaal ergonomisch kijkcomfort. Met de aanraking van je vingers kunt u de arm gemakkelijk liften, schommelen, kantelen, roteren of intrekken. Hierdoor biedt het u de mogelijkheid om in de juiste houding achter het beeldscherm plaats te nemen door de uitgebreide hoogte en diepte instelling. Iets wat je met de standaard voet van het beeldscherm niet voor elkaar krijgt.

Daarnaast geeft het kostbare extra ruimte op het bureaublad, omdat de voet verdwijnt. Bijna alle monitorarmen hebben de mogelijkheid om bekabeling netjes weg te werken, wat de uitstraling van het geheel ten goede komt en storingen voorkomt.

De TFT monitorarm kan op verschillende wijze aan het bureaublad bevestigd worden. De klem van de TFT monitorarm bepaald dit. Dit aan de rand en door het blad.

 Er zijn ook monitorarmen waar u meerdere TFT schermen aan kan monteren. Zowel naast elkaar als rug aan rug(B2B) voor meerdere gebruikers.

 Wij leveren kantoormeubelen in Breda, Den Bosch, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven, Roosendaal, den haag, utrecht, Rotterdam, moerdijk, Vianen, hoofddorp, Zoetermeer

Wij komen altijd op locatie om een advies uit te brengen. Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met een van de bureaustoelen en kantoormeubilair specialisten van versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073 - 80 00 266.