u bevindt zich hier: Stapelstoel

Stapelstoel

Veel zitplaatsen nodig, maar geen vaste ruimte tot uw beschikking? Een stapelstoel is de oplossing. Er zijn stapelstoelen met en zonder armleggers. Stapelbare stoelen kunnen we iets meer comfort geven door de zitting te stofferen. Stapelstoelen worden toegepast in auditorium,kantine,trainingsruimte en congresruimtes. Stapelstoelen zijn van vele materialen gemaakt. Zo kan een stapelstoel van hout, kunststof en zelfs aluminium gemaakt zijn.

Wanneer er heel veel stoelen in een rij zijn opgesteld moet er naar de opstelling gekeken worden en besloten worden of de stapelstoelen met een rijenverbinding moeten worden voorzien. In sommige situaties is een brandweer goedgekeurde koppeling vereist. Deze koppeling is een vast onderdeel van de stapelstoel.

Er zijn stapelstoelen die maximaal 4 stuks op elkaar kunnen worden gestapeld maar er zijn ook stapelbare stoelen die wel tot 40 stuks kunnen. Als de stapelstoelen op elkaar zijn gestapeld is een wagen hiervoor makkelijk. Zo kunt u de gehele stapel in een keer verplaatsen. Versluis kantoorinrichters is onafhankelijk en kan vele merken en modellen adviseren. Enkele merken stapelstoelen zijn Haworth Comforto Thonet Howe Dauphin Vepa Sato Drabert Walter Knoll.

Door een informatief gesprek met een van onze adviseurs kunt u een voorstel ontvangen welke stapelstoel het beste voor uw organisatie geschikt is. Bel 073 - 80 00 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag om een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. We hebben vele ruimte mogen voorzien van stapelbare stoelen. We hebben stapelstoelen geleverd in Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Breda Roosendaal Eindhoven Den Bosch Waalwijk en vel andere plaatsen in Nederland

Vergaderstoelen - Stapelstoel
De vergaderstoelen zijn leverbaar met een 4-poot, slede of wang onderstel.Een slede frame is makkelijk wanneer er vloerbedekking ligt. Bekleding in leder en onderstel in chroom geeft extra luxe.
Stoelen - Stapelstoel
Een allrounder, een multitalent, een stoel voor het flexibel inzetten in congres-, meeting-, seminar- en scholingsgebied. Dat heeft u nodig bij presentaties.
Kantine stoelen - Stapelstoel
Kantine of ook wel bedrijfsrestaurantstoelen moeten eenvoudig in onderhoud zijn. De materialen en kleuren geven de ruimte sfeer en uitstraling die u wenst.