u bevindt zich hier: Robberechts

Robberechts

Robberechts is een stalen meubelfabrikant gevestigd in Turnhout België. Robberechts is van origine een brandkasten en kluizen producent. Later is men overgegaan naar kantoorkasten, ladeblokken en bureautafels. Robberechts levert in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Robberechts heeft een groot marktaandeel in de kantoormeubelbranche op het gebied van kasten en ladeblokken.

De meest verkochte kast van Robberechts is de roldeurkast Cube. Deze kast wordt standaard geleverd met legborden en heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De kantoorkasten en ladeblokken van Robberechts kunnen ook uitstekend worden gecombineerd met andere kantoormeubel programma’s. Robberechts heeft inmiddels ook een tweetal goede bureautafel lijnen. Te weten Quad en Connex. Quad is een T-poten systeem en die zonder gereedschap te de-en monteren is. Connex is een 4 poots bureausysteem.

Robberechts heeft tevens een snelleverprogramma. Deze levertijd staat voor maximaal 10 dagen. Robberechts heeft ook veel aandacht aan MVO. Zo produceert zij dmv zonnen energie niet alleen voor zichzelf maar ook voor 300 huishoudens in Turnhout.

Wij, Versluis kantoorinrichters, hebben al vele roldeurkasten van Robberechts in Nederland geleverd. Van Amsterdam tot Eindhoven en van Bergen op Zoom tot Arnhem. 

Jalouziedeurkasten - Robberechts
Meest herkenbare opbergen van ordners met een minimum aan plaatsverlies is de jalouziedeurkast. De kasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende hoogtes en breedtes en in een verscheidenheid aan kleuren.
Archiefkasten - Robberechts
Paperless office? Dit laat nog wel even op zich wachten. Want ondanks de explosief toenemende digitalisering gebruiken we nog net zo veel papier als voorheen. We gaan niet minder maar anders opbergen.
Robberechts bureaus - Robberechts
Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van: rolluikkasten, draaideurkasten en diverse kantoormeubellijnen.