u bevindt zich hier: Klaptafel

Klaptafels

Wanneer er ruimtes voor meerdere doeleinden en verschillende groepgrote wordt gebruikt is het facilitair goed als de inrichting van de ruimte eenvoudig is aan te passen. De klaptafel is hiervoor uitermate geschikt. De klaptafel heeft zijn naam te danken aan het feit dat het in of uit te klappen is. Soms wordt het frame ingeklapt, maar de meest gebruikelijke versie is dat het blad kantelt en het frame voor zien is van wielen.

Als het frame van de klaptafel onder het blad in te klappen is, is wel eenvoudig te stapelen. Bij een ingeklapte situatie kunt u dus veel ruimte besparen. Wanneer de klaptafel een kantelbare blad heeft zijn deze te nestelen. Nestelen van een klaptafel betekent dat ze in elkaar te schuiven zijn en hierdoor ook een ruimtebesparing oplevert. Wanneer de klaptafels “uitstaan” kunnen ze ook gekoppeld worden door koppelstukken. Door deze methode worden de bladen ook mooi gelijk gesteld.

De klaptafels kunnen ook voorzien worden met contactdozen. De bekabeling is eenvoudig door te lussen dmv verbindingskabels. Zo kunnen de klaptafels voor vele doeleinden gebruikt worden. Voor kantine, vergaderruimtes, instructie en trainingdoeleinden. Wij Versluis kantoorinrichters zijn merk onafhankelijk en beschikken over een ruime keuze aan modellen klaptafels.

Enkele merken klaptafels zijn: Howe Vepa Haworth Thonet.

Doordat we voor vele relaties inrichtingen met klaptafels hebben mogen voorzien, kunnen we op diverse locaties dit aan u tonen. We hebben klaptafels geleverd in Amsterdam Breda Eindhoven Den Bosch Roosendaal Utrecht en vele ander plaatsen in  Nederland. Bel 076 5 22 35 60 en vrijblijvend informatie aan. Natuurlijk kunt u al e.e.a. zien op onze site www.versluisbv.nl   

Kantine tafels - Klaptafel
De afmetingen en vormen van de kantinetafels maken de indeling van de ruimte. De levensduur wordt bepaald door het gebruik. In bladen van kunststof en HPL is al een verschil van krasbestendigheid.