u bevindt zich hier: Kantoorkasten en ladeblokken

Kantoorkasten en ladeblokken

Op kantoor hebben we nog steeds veel papierwerk. We laten dit achter op kantoor en delen het met anderen. Hoe bergen we het op? Opbergen of ook wel archiveren kunnen we onderscheiden op basis van frequent gebruik, persoonlijke informatie of algemene informatie. Persoonlijk opbergen doen we bij onze werkplek of locker. Dit gebeurt in een ladenblok, container, trolley en koffer.

Als we de informatie moeten opslaan maar niet vaak raadplegen bergen we het op in een archief. In een statisch rek van hout of metaal. Als er veel archief is maar de ruimte is beperkt passen we een verrijdbaar archief toe. Algemene informatie die voor een afdeling of groep mensen bestemd is bergen we het op in kasten. Deze kantoorkasten zijn roldeurkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten.

Versluis kantoorinrichters rekent voor u uit welk systeem en type kast u het beste kan gebruiken. Wij leveren kantoorkasten in Breda, den bosch, tilburg, Amsterdam, eindhoven, roosendaal, den haag, utrecht, Rotterdam, moerdijk, vianen, hoofddorp, zoetermeer,

Wilt u een advies voor de inrichting van uw kantine neem gerust kontakt met ons op. 073 – 8000 266. Vanzelfsprekend kunt u ook direkt contact opnemen met een van de bureaustoelen en kantoormeubilair specialisten van versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073 - 8000 266.

Opbergen - Kantoorkasten en ladeblokken
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...