u bevindt zich hier: Kantine stoel

Kantinestoelen

Kantinestoelen zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er kunststof kantinestoelen, houten kantinestoelen en aluminium kantinestoelen. De meeste kantinestoelen hebben een 4- poots onderstel en zijn stapelbaar. Het onderstel is met lak of chroom afgewerkt. Wanneer de kantine is uitgevoerd met een eetbuffet dan wordt het een bedrijfsrestaurant genoemd.

Kunststof kantine stoel

Kunststof kantinestoelen zijn de bekendste kantinestoelen. Vroeger was de kunststof kuipstoel de enige kunststof variant. In de laatste tien jaar zijn er vele nieuwe modellen ontwikkelt. De bicolore bijvoorbeeld is een kantinestoel die aan de binnenzijde wit is en voor de buitenzijde kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Er zijn ook kunststof kantinestoelen die transparant zijn.

Houten kantinestoel

De houten kantinestoel is meestal van beukenhout vervaardigd. Beukenhout is dmv stoom eenvoudig te buigen. De houten kantinestoel is met beits of lak in alle kleuren uit te voeren. Met beits blijft het hout zichtbaar. Natuurlijk kunt ook de binnenzijde van de kantinestoel voorzien van stof waardoor het meer comfort biedt. Deze stof moet natuurlijk wel makkelijk te reinigen zijn.

Versluis kantoorinrichters heeft al vele kantines en bedrijfsrestaurants in gericht. Van kleine tot bedrijfsrestaurant van meer dan 100 personen. Het aantal zitplaatsen worden samengesteld met kantinestoelen en ,de trend van de laatste jaren, treinbanken. Onze adviseurs maken indelingstekeningen kleur en materiaal presentaties. Wij hebben voor vele relaties van ons in heel Nederland kantine en bedrijfsrestaurants mogen inrichten.

  1. Contact

Stoelen - Kantine stoel
Diverse aanbiedingen bureaustoelen, vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en kantinestoelen. Let op, want OP = OP