u bevindt zich hier: Drabert Entrada

Drabert Entrada

De Drabert Entrada heeft een Synchroonmechaniek: zitting en rugleuning bewegen permanent in een verhouding van 1:3 ten opzichte van elkaar. Deze beweging is in de voorste stand of traploos te blokkeren. De Drabert Entrada heeft een automatische gewichtsinstelling: de kracht van de tegendruk van de rugleuning hangt af van het lichaamsgewicht van de gebruiker,waardoor er sprake is van een automatische gewichtsinstelling. Bij de Drabert Entrada kan bovendien de kracht van de tegendruk worden bijgesteld met behulp van een extra, handmatig te bedienen functieknop met drie trappen. De zitting en de rugleuning van de Drabert Entrada zijn zodanig gevormd dat het bekken goed wordt ondersteund. Het zitkussen van de Drabert Entrada is opgebouwd uit twee verschillende op elkaar aangebrachte flexibele lagen schuim, waardoor een hardzacht combinatie ontstaat. Het gedeelte waar het bekken ondersteund wordt is relatief hard en dit gaat naar voren toe geleidelijk over in een zachter deel. De Drabert Entrada heeft een zitdiepteverstelling voor verschillende beenlengtes. Ook heeft de Drabert Entrada een zitneigverstelling voor een optimale stand van het bekken en een goede houding van het bovenlichaam. De Drabert Entrada heeft een zithoogteverstelling door middel van de Drabert ‘Höhenmatic’gasveer met ook in de laagste stand een comfortabele dieptevering. De relaxoflex  is een spiraal van speciaal voorgevormd kunststof dat loodrecht is aangebracht in de rugleuning waardoor de zenuwen in het gebied rond de ruggenwervel gestimuleerd worden. Bel 073 - 8 000 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag naar een van onze specialisten voor een proefplaatsing van de Drabert Entrada. Wij hebben al vele organisaties mogen voorzien van de Drabert Entrada. In Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Roosendaal en vele andere plaatsen in Nederland.

Bureaustoel NPR norm - Drabert Entrada
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken
Bureaustoelen - Drabert Entrada
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.