u bevindt zich hier: Design Kasten

Design kasten

Bij design meubelen denkt men snel aan een design bureau of en design stoel. Dit zijn natuurlijk ook belangrijke onderdelen in uw kantoor. Maar aan een design kast denkt men vaak niet aan. Een veelal meest toegepaste en functionele kast is de roldeurkast ook wel de jalouziedeurkast genoemd. De uitstraling van deze kast is enkel aan te passen d.m.v. kleur en type topblad.

Er zijn ook design kasten. M.u.v de metalen schuifdeurkasten met geperforeerde deuren en een perforatie in verschillende designs, zijn deze kasten meestal van hout. Een goed voorbeeld zijn de modellen van Vario. Versluis kantoorinrichters is al tientallen jaren exclusief importeur van VARIO voor Nederland. Vario heeft designkasten in verschillende uitvoeringen.

Er zijn dressoirkasten die zelf eenvoudig aan te passen zijn ( M1), greeploze kasten (M6), hoge vleugeldeurkasten met additionele achterwanden in iedere kleur en schuifdeurkasten die d.m.v een speciaal sluitmechaniek de deuren voor elkaar laten lopen maar die in gesloten toestand een vlak geheel vormen. Wij hebben een ruim assortiment in design kasten en design bureaus voor de administratieve- en directie werkplek. Versluis kantoorinrichters heeft design meubilair uit verschillende landen, van Scandinavische tot Italiaans design kunt u bij ons zien. 

In onze showroom staan diverse design kasten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze showroom te bezoeken, kunt ook een afspraak maken met een van onze adviseurs , zodat wij u gerichte informatie  en documentatie kunnen doen toekomen.

 Wij leveren in Breda, Rotterdam, Den Haag, Roosendaal, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch,Waalwijk Oss en vele andere plaatsen.

 Bel 073 - 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs. Of bezoek onze showroom aan de Rietveldenweg 88 te Den Bosch. 

Systeemkasten - Design Kasten
De systeemkasten kunnen als losse opstelling tot complete wanden plafondhoog samengesteld worden. De te archiveren info bepaalt de samenstelling. Zelf bepaalt u de uitstraling, materiaal en kleur.
Schuifdeurkasten - Design Kasten
Schuifdeurkasten hebben tot doel een meer sfeervolle ruimte te creëren. U kan kiezen uit een ruim gamma van afmetingen en houten, metalen, glazen en akoestische deuren. Opbergen kan dus ook mooi.
Jalouziedeurkasten - Design Kasten
Meest herkenbare opbergen van ordners met een minimum aan plaatsverlies is de jalouziedeurkast. De kasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende hoogtes en breedtes en in een verscheidenheid aan kleuren.