u bevindt zich hier: Design Bureaus

Design Bureau

 Versluis kantoorinrichters levert en adviseert al tientallen jaren op het gebied van kantoorinrichting en projectinrichting. Een van de belangrijkste elementen hierin is het bureau of ook wel de bureautafel. De bureautafel op het kantoor moet aan diverse arbo eisen voldoen. Enkele van die eisen zijn: hoogte instelbaar, goede voorziening voor kabelmanagement, reflectie van het blad etc. Een bureau is natuurlijk ook duidelijk in de ruimte aanwezig. Dan is het wel zo fijn als het bureau een design heeft die bij u past. Wij hebben een ruim assortiment designbureaus.

Designbureaus voor de administratieve- en directie werkplekken. Het meubelprogramma Icon, van ons exclusieve importmerk VARIO, heeft een Reddot Design Award gekregen. voor het model Icon in 2004 maar ook dit jaar heeft Vario een Reddot Design Award gekregen voor het wangenbureau Conclusion.

Dit Reddot Design Award is een Europese prijs voor Design.

Versluis kantoorinrichters heeft designbureaus uit verschillende landen. Van Scandinavische tot Italiaanse design kunt u bij ons zien. 

In onze showroom staan diverse design bureauopstellingen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze showroom te bezoeken, kunt ook een afspraak maken met onze adviseurs voor een afspraak, zodat we met de geselecteerde documentatie naar u toe komen.

 Wij leveren in Breda Amsterdam Utrecht Eindhoven Tilburg Den Bosch en vele andere plaatsen.

 Bel 073 - 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs. Of bezoek onze showroom aan de Rietveldenweg 88 te Den Bosch. 

Walter Knoll - Design Bureaus
Walter Knoll behoort tot de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige directiemeubelen . De produkten hebben een uitgebalanceerde uitstraling en worden met zorgvuldig handwerk vervaardigd.
Fantoni - Design Bureaus
Een bureau moet een fusie zijn van technologie, natuur en welzijn. Het gebruik van materialen die de natuur ons biedt met de kennis van de mens en zijn lichaam, is de basis van de Fantoni filosofie.
Castelijn - Design Bureaus
Castelijn Projecten is een trotse Nederlandse fabrikant van hoogwaardige directiemeubelen, die geheel in eigen fabriek in Roelofarendsveen worden geproduceerd.
Robberechts bureaus - Design Bureaus
Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van: rolluikkasten, draaideurkasten en diverse kantoormeubellijnen.
Bureaus Vepa - Design Bureaus
Vepa is één van de meest veelzijdige kantoor- en project-meubelfabrikanten van Nederland. Standaard is bij Vepa niet standaard. Als wensen veranderen, waarom zou een kantoor dan onveranderlijk zijn?
Bureaus Vario - Design Bureaus
Vario is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen met een goede prijs/prestatie verhouding. Daarbij is de eenvoud de grote kracht van deze meubellijnen.