u bevindt zich hier: CPU houder

Computer houder of thin cliënt houder

Met een CPU houder/PC houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de CPU kast onder uw bureaublad wordt gehangen. Tevens wordt de CPU  beter beschermd tegen stof, vuil en de stofzuiger.

houder computer voor onder bureau

De CPU Houder Space is een universele cpu houder. Deze space cpu houder wordt het meest toegepast. De space cpu houder heeft een strak design en is verkrijgbaar met een bladbevestigingsplaat om de CPU draaibaar en uitschuifbaar te maken.

De CPU Houder Space is verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit heeft temaken met de afmeting van uw pc. Er zijn modellen space A space B en voor de thin client. Tevens is er een horizontale variant te weten de space horizontaal. Dit model wordt toegepast voor de pc met waar de dvd  los in ligt. Space cpu houder is leverbaar in de kleuren wit,zwart en zilver.

 

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

Bureau accessoires - CPU houder
Ergonomie houdt zich hoofdzakelijk bezig met de interactie tussen de mens en (elementen uit) zijn omgeving. Het streven is die interactie tussen mens en machine te optimaliseren. Op arbeidsniveau geld...