u bevindt zich hier: Castelijn

Castelijn

Castelijn projectmeubelen is een Nederlandse producent van representatief meubilair. Castelijn is een familiebedrijf dat het kantoor en de fabriek heeft gevestigd in Roelofsarendsveen. Castelijn is een gerenommeerd bedrijf dat een belangrijke positie in Nederland heeft op het gebied van produceren van directie- en vergadermeubilair.

De ontwerpers van de meubellijnen zijn vaak Marieke of Coen Castelijn. Castelijn kan ook eenvoudig maatwerk leveren. Castelijn projectmeubelen heeft enkele jaren geleden Castelijn woonmeubelen overgenomen. Hierdoor is er nog meer synergie tussen thuis en kantoor.

Castelijn heeft een uitgebalanceerd programma en werkt met een aantal partners in Nederland. Versluis Kantoorinrichters is een van de Castelijn partners. In onze showroom treft u dan ook diverse directie opstellingen van Castelijn. Een bezoek aan onze is zeker de moeite waard. 

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

Castelijn - Castelijn
Castelijn Projecten is een trotse Nederlandse fabrikant van hoogwaardige directiemeubelen, die geheel in eigen fabriek in Roelofarendsveen worden geproduceerd.