Thuiswerkplek

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun personeel thuis te laten werken. Het biedt voordelen voor de werknemer én werkgever, zowel bedrijfseconomisch als qua gezondheid en welzijn. Wegens het recente Corona virus werken steeds meer werknemers vanuit huis.

Voordelen van een ergonomische thuiswerkplek

Uw personeel thuis laten werken heeft grote voordelen. Thuiswerkers zijn productiever, werken efficiënter, zijn tevredener en minder vaak ziek. U spaart vervoerskosten uit en schrapt alle reistijd. Met een ergonomische thuiswerkplek bespaart u bovendien op ziektekosten door rug- of nekklachten. In noodgevallen kan er hierdoor altijd goed op afstand worden gewerkt.

De voordelen van een zakelijke werkplek zijn onder andere:

✔ Geen reiskosten
✔ Fiscaal aftrekbaar
✔ Werknemers zijn productiever
✔ Thuiswerkers melden zich minder snel ziek
✔ Werknemers blijven gemotiveerd
✔ Optie om te huren (Vanaf 3 maanden)

Versluis ontzorgt u met een zakelijke thuiswerkplek

Versluis Kantoorinrichters zorgt er met een zakelijke thuiswerkplek voor dat u en uw werknemers veilig en geconcentreerd kunt werken. We bieden hierbij dus zowel de optie tot koop als tot het huren van kantoormeubelen voor thuis. U creëert voor uzelf of voor uw personeel een betere balans tussen werk en privé. Wilt u uw personeel thuis laten werken, uit behoefte of vanwege een urgente situatie? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen