Versluis Kantoorinrichters is gevestigd in Den Bosch en daar is ook onze showroom gevestigd. Waar u van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bent. Bij onze showroom is ook een werkplaats gevestigd waar reparaties worden uitgevoerd. Onze adviseurs en monteurs komen natuurlijk ook bij u op locatie.

 

Showroom in Den Bosch

In onze showroom hebben wij verschillend meubilair opgesteld voor verschillende situaties. Naast het gebruikelijke, zoals ergonomische bureaustoelen en bureaus, vindt u bij ons vergadermeubilair, kantinemeubilair, akoestische oplossingen, scheidingswanden, beplanting, verticale tuinen, archiefkasten, oplossingen voor opbergen bij de werkplek, kantoorverlichting, raambekleding en vloerbedekking. U ontdekt bij ons de laatste ontwikkeling op gebied van biodynamisch licht, bijzondere plafond verlichting, elektrische zit sta bureaus, staand vergaderen. U ervaart wat beweging achter uw bureau met u doet, in de vorm van dynamisch zitten. Maar ook de bureautrainer staat voor u klaar om uit te proberen. Als klap op de vuurpijl tonen wij onze eigen treinbanken en akoestische vergaderunits. Kortom al onze opstellingen staan er voor u, schroom dus niet om eens binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Showroom Versluis Kantoorinrichters in Den Bosch

Onze klanten en branches

Het werkgebied van Versluis Kantoorinrichters bevindt zich in Nederland en Belgiƫ. Met de nadruk op Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel en Noord Limburg. Veel van onze klanten bevinden zich o.a. in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Dordrecht, Ede, Eersel, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Helmond, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Soest, Spijkenisse, Tilburg, Uden, Utrecht, Veghel, Vianen, Waalwijk, Zeist, Zoetermeer
Grote klanten van ons bevinden zich in Amsterdam, Almere, Zwolle en Alkmaar.

Werkgebied in vele branches

Versluis Kantoorinrichters levert aan bedrijven, onderwijs, zorgsector, overheid zoals gemeentes, horeca, midden en kleinbedrijf, huisartsenpraktijken en apothekers. Ook voor particulier gebruik kunt u bij ons terecht.

Inrichting directiekamer bij Dammers Auto's in Veen
Inrichting directiekantoor
Dammers Auto's in Veen
  vergaderkamer bij Careflex in Breda
Aankleding vergaderruimte
Careflex in Breda
  inrichting van bedrijfskantines
Kantine met treinbanken
Baker tilly berk in Rotterdam
  inrichting kantoortuinen en callcenters
Ergonomische werkplekken
Baker Tilly Berk in Eindhoven
Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op   maak een afspraak