Versluis Kantoorinrichters verzorgt uw projectinrichting. Of het nu om kantoren, directiekamers, boardrooms, kantines, ontvangstruimtes of zalen gaat, Versluis Kantoorinrichters heeft een brede portfolio. Omdat wij al meer dan 60 jaar ervaring hebben met projectinrichting, hebben wij de meest uiteenlopende projecten op onze naam staan. Maar naast advies en verkoop van meubilair doen wij nog veel meer. Op deze pagina leggen wij graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Mooie inrichtingen maken om in te werken

Ons hart gaat sneller kloppen, wanneer onze opdrachtgever komt kijken naar het eindresultaat en een brede glimlach verschijnt op zijn of haar gezicht. Een klant die vol trots medewerkers of relaties rondleidt in het nieuwe onderkomen. Daar gaat het ons om. Wij zijn tevreden, als u tevreden bent. Waarom? Wij weten hoe belangrijk het is om in een prettige werkomgeving te mogen werken. Het welzijn van werknemers betaalt zich snel terug. En wij helpen dat te realiseren. Dat doen we niet alleen met een bureau of bureaustoel. Dat doen we ook met materiaal- en kleurcombinaties, verlichting, visuals en akoestische oplossingen. Maar ook met beplanting, decoratie of zelfs geur. Of wat dacht u van goed kabelmanagement en elektrificatie op de werkplek, dit draagt enorm bij aan het welzijn van uw medewerkers. Rust creëren dat is eigenlijk wat we doen.

watwedoen interieur btb8 boombank

loungen en ontmoeten in het "groen"

  watwedoen interieur btbehv boomstam

kantoortuin met boomstamtafel als overlegplek

  watwedoen interieur careflex ontvangst

ontvangstruimte die comfortabel aanvoelt

  watwedoen interieur btb8 fluisterunit

vergaderunits en vloer in warme kleuren

Interieuradvies

Onze interieuradviseurs helpen u graag met het opdoen van inspiratie. Heeft u er zelf geen gevoel voor inrichting dan komen wij met voorstellen volgens de laatste trends. Zeker weten dat u en uw medewerkers zich thuis zullen voelen in een sfeervollo inrichting. Aan de hand van stalen, monsters en 3D tekeningen krijgt u een goed beeld hoe uw inrichting eruit gaat zien. Zoals eerder vermeld; we zijn pas tevreden als u tevreden bent.

pantone kleur 2020_classicblue   Voor 2020 heeft het toonaangevende Pantone kleureninstutuut Classic Blue tot kleur van het jaar uitgeroepen. Onze interieuradviseurs laten u graag zien hoe zij de laatste trends verwerken in uw kantoorinrichting.

 

Restylen en upgraden bestaande inrichting

Een totaal andere benadering, die ook nog eens voordelig uit kan pakken, is het pimpen van uw bestaande interieur. Samen met een adviseur bekijkt u dan wat mogelijk is om uw bestaande kantoorinrichting ergonomisch te verbeteren, of hoe we deze met eenvoudige middelen kunnen restylen. Bijvoorbeeld met prachtige visuals of kleurige poefjes.
Wist u dat wij ook uw bureaustoelen kunnen repareren met onderdelen uit afgekeurde bureaustoelen. Heeft u bijvoorbeeld 10 bureaustoelen met mankementen, dan gebruiken wij onderdelen van de meeste slechte stoelen om de andere stoelen weer in goede staat terug te brengen. Zo bespaart enorm op uw investering.

We laten u ergonomisch verantwoord werken

Zitten is het nieuwe roken. Ieder medisch onderzoek wijst hetzelfde uit. Zitten is slecht, heel slecht. Daarom vinden wij het superbelangrijk dat u ergonomisch verantwoord uw werk kunt verrichten. Hier zijn tal van goede oplossingen voor, die u helpen uw lichaam zo min mogelijk te belasten. In onze showroom vindt u de laatste ontwikkelingen rondom ergonomisch meubilair. Onze adviseurs leiden u graag rond, en leggen alle mogelijkheden uit. Kom gerust eens een kijkje nemen.
Wij verzorgen ook zitinstructies en werkplekonderzoeken. Onze adviseurs maken u bewust van een verkeerd aangeleerde houding. En met de juiste aandacht proberen wij u deze gewoontes af te leren. Wanneer u bij ons een bureaustoel koopt, ontvangt u bij aanschaf een gratis zitinstructie. Zo weet u exact hoe u de stoel voor uw lichaam kunt instellen.
Omdat wij een goede zithouding belangrijk vinden, verzorgen wij ook zitinstructies bij u op locatie. Een stap verder gaat onze werkplekanalyse. Onze adviseur stelt samen met u de bureaustoel in, het bureau wordt vervolgens afgesteld op uw bureaustoel. Er wordt gekeken naar verkeerd aangeleerde houdingen. En tot slot wordt toetsenbord en monitor afgesteld.

watwedoen ergonomie bureaustoel

goedgekeurde arbo stoelen ondersteunen de rug

  watwedoen ergonomie zitsta

zit sta bureaus ontlasten gewrichten en organen

  watwedoen ergonomie bureaufiets

met de bureaufiets blijft u in beweging

  watwedoen ergonomie monitorarm

gasgeveerde monitorarm, een must voor brildragers

Wat wij doen, doen we graag voor u, we stellen het daarom op prijs wanneer u contact met ons op neemt.

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak