Versluis Kantoorinrichters is een totaalaanbieder op het gebied van kantoorinrichting, kortgezegd projectinrichting van A tot Z. Wij adviseren, verkopen en onderhouden projectmeubilair. Wij verzorgen uw inrichting van vloer tot en met plafond, en alles wat daar tussen zit. 

Wij zijn een klein en flexibel team, dat graag voor u klaar staat. Wat wij doen:

  • Advies over projectmeubilair en interieuradvies
  • Plaatsing en montage meubilair
  • Ergonomisch advies, zoals werkplekanalyse en zitinstructies
  • Reparatie en onderhoud van meubilair
  • Projectmanagement
  • Verhuur meubilair

Over ons

Versluis Kantoorinrichters is een oudgediende in de kantoormeubelbranche. Projectinrichting zit in ons bloed. Dat is niet zo gek na ruim 65 jaar ervaring. Maar waar gaat ons bloed nou sneller van stromen? Wat is onze passie?
We willen een mooie inrichting opleveren. Eigenlijk willen wij een brede glimlach zien op uw gezicht. Want dan weten we dat wij geslaagd zijn in onze missie. U leest meer over onze werkwijze op de pagina Advies & Verkoop

Versluis Kantoorinrichters heeft een brede klantenkring van ZZPer tot multinationals. Van dokterspraktijk tot scholengemeenschap. Maar ook de particuliere klant is van harte welkom in onze showroom en Experience Center. Laat u inspireren en informeren over ergonomisch en sfeervol meubilair. 

overons wiezijnwe vergadertafel enza

vergadertafel en comfortabele stoelen

  overons wiezijnwe lockerkasten

visuals met sfeer, hier op lockerkasten

  overons wiezijnwe ontvangst seconed

ontvangstruimte met loungestoelen

  overons wiezijnwe kantoortuin btbehv

kantoortuin met akoestische panelen

Versluis Kantoorinrichters levert naast efficiënte werkplekken ook uw vergadermeubilair, kantinemeubilair, callcentermeubilair, zaalinrichting, receptiemeubilair, wachtkamermeubilair en zorgmeubilair.

 

Relatie voor de lange termijn

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en tevreden blijft. Daarom blijven wij in contact na de uitlevering van uw bestelling. Heeft u een storing of een defect dan zijn onze monteurs u graag van dienst. Voor een defecte bureaustoel, een klemmende kastdeur schakelt u eenvoudig onze servicedienst in. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij reinigen stoelen en olieën tafels om maar eens wat te noemen. Regelmatig verrichten wij een upgrade van uw meubilair. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bestaande bureaus uitrusten met een in hoogte verstelbaar onderstel, zodat uw medewerkers ergonomisch verantwoord kunnen werken.

 

Kortom een partner waar u graag zaken mee doet. Wij nodigen u graag uit om dat te mogen bewijzen.

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak