Versluis Kantoorinrichters is een totaalaanbieder op het gebied van kantoorinrichting. Hiermee heeft u één partner die alles voor u verzorgt, van advies tot en met het inhuizen en monteren van uw kantoormeubilair. Wanneer u overweegt om uw meubilair te vernieuwen, uit te breiden of (ergonomisch) te verbeteren, dan neemt u heel eenvoudig contact op met Versluis Kantoorinrichters. Wij starten dan met een inventerisatie van uw wensen, en tekenen desgewenst de mogelijkheden voor u uit. Uiteraard adviseren wij op gebied van kleurcombinaties en uitstraling. Omdat wij onafhankelijk zijn en zaken doen met alle grote fabrikanten geven wij u een eerlijk advies en kopen wij tegen scherpe prijzen in. In overleg met u spreken wij een bezorgdatum af, en zorgen onze monteurs en technische medewerkers dat u meubilair op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Wij hebben veel ervaring op gebied van elektrificatie en kabelmanagement. Met uw ICT afdeling stemmen wij vooraf of tijdens het inhuizen de wensen af.

 

Versluis Kantoorinrichters levert naast efficiënte werkplekken ook uw vergadermeubilair, kantinemeubilair, callcentermeubilair, zaalinrichting, receptiemeubilair, wachtkamermeubilair en zorgmeubilair.

 

Relatie voor de lange termijn

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en tevreden blijft. Daarom blijven wij in contact na de uitlevering van uw bestelling. Heeft u een storing of een defect dan zijn onze monteurs u graag van dienst. Voor een defecte bureaustoel, een klemmende kastdeur schakelt u eenvoudig onze servicedienst in. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij reinigen stoelen en olieën tafels om maar eens wat te noemen. Regelmatig verrichten wij een upgrade van uw meubilair. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bestaande bureaus uitrusten met een in hoogte verstelbaar onderstel, zodat uw medewerkers ergonomisch verantwoord kunnen werken.

 

Kortom een partner waar u graag zaken mee doet. Wij nodigen u graag uit om dat te mogen bewijzen.