Design District dagen in onze showroom

2023-05-09  |   Trends

In de periode van de Design District dagen 24, 25 en 26 mei hebben we in onze showroom extra aandacht voor onze design producten. Hierbij leggen we de focus op het creëren van een gezonde en sfeervolle werkplek met een natuurlijke uitstraling.

Introductie Taiga Concept akoestische cabines

Een nieuw type office booth is toegevoegd aan ons assortiment. De stijlvolle werkplek met een minimalistisch Scandinavisch design van het Finse merk Taiga Concept is van hoge kwaliteit en standaard op maat te bestellen. Deze cabines zorgen voor een natuurlijke akoestiek, zijn voorzien van automatische ventilatie, verlichting en CO2 meting. Er zijn veel verschillende opties voor de indeling en inrichting. De houten oppervlakken zorgen voor een natuurlijke uitstraling. In Nederland is deze unieke booth exclusief bij Versluis Kantoorinrichters verkrijgbaar. In verband met de aankomende Design District dagen hanteren wij tot 1 juni een introductieprijs voor deze akoestische cabines.

Vario

Al ruim 50 jaar zijn wij importeur van Vario kantoormeubelen. Dit is werkplekinrichting met een strak en modern design. Geschikt voor iedere werkplek. Vario biedt kwalitatieve en functionele oplossingen op maat voor op kantoor, maar ook aan de natuurlijke uitstraling wordt gedacht. Bijvoorbeeld met de Vario Edge akoestische scheidingswanden. Deze zijn ook leverbaar met plantenbakken en houten nissen.

Nieuwsgierig geworden naar onze exclusieve design producten?

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Mangaan 4 in 's-Hertogenbosch om bijvoorbeeld de akoestische cabine in het echt te ervaren. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie via 073 - 8000266 of info@versluisbv.nl.

Afspraak maken

Deel dit nieuwsbericht