arbotoppers vanafprijzen combikorting def

Arbotoppers van Versluis: ergonomisch kantoormeubilair voor een scherpe prijs

Een werkplek ergonomisch inrichten kan nu heel voordelig. We hebben namelijk 7 arbotoppers geselecteerd die wij voordelig aanbieden tijdens de zomermaanden. Nederland heeft haar Oranje Leeuwinnen, bij Versluis hebben we Gouden Arbo Tijgers! Een goede ergonomische werkplek bestaat uit een zit sta bureau, een bureaustoel met NPR instelmogelijkheden én een zit sta kruk voor de noodzakelijke afwisseling. Want daar zit het geheim van gezond zittend werken in. Alleen langdurig zittend of alleen staand werken achter de computer is ongezond. Regelmatig afwisselen van houding zorgt voor een gelijkmatige belasting van spieren, gewrichten en organen. En daarvoor heeft u deze 3-eenheid nodig. Met de zitstahulp neemt u een totaal andere houding aan, waardoor belaste spiergroepen ontlast worden en niet gebruikte spiergroepen geactiveerd worden. Dit geldt ook voor uw gewrichten en organen. Wacht daarom niet langer en start vandaag nog met gezond werken op kantoor.

Zo werkt de Arbotoppers actie

Kies één van ons geselecteerde Arbo-meubilair: een zitsta bureau, ergonomische bureaustoel of zitstahulp en profiteer van de scherpe prijs! Kiest u 2 of 3 producten uit de geselecteerde Arbotoppers dan ontvangt u nog eens € 50,- extra korting! Deze actie is geldig in juli en augustus 2019.

 

arbotopper zitstabureau hw3 424x424  

VERSLUIS ELEKTRISCH ZIT STA BUREAU hw3


De Healthy Work 3.0 is een prima instapmodel wanneer u wilt starten met dynamisch werken. Het instapmodel heeft een bureaublad van 160 x 80 cm. En is leverbaar in diverse kleuren. Meer details over dit zit sta bureau.
arbotopper vario changebasic 424x424  

Vario ZIT STA bureau change SX


Vario Change SX is een Duits topmerk met dito degelijkheid. Het vastgelaste frame zorgt voor stabiliteit in de hoogste stand. Het elektrisch bedienbaar bureau wordt geleverd met voorkeurinstellingen en 5 jaar garantie. Meer details over dit geweldige zit sta bureau.
arbotopper versluis 445 424x424  

VERSLUIS ergonomische bureaustoel 445


De ruime instelmogelijkheden en de instelbare lendensteun zorgen ervoor dat iedereen een perfecte werkhouding aanneemt. Met de Airplus regelt u traploos de ondersteuning van uw rug. Meer details over deze ergonomische arbostoel.
arbotopper versluis vh21 424x424  

VERSLUIS& VH21 netweave bureaustoel


De netweave rugbespanning zorgt voor een verdeling van de druk op uw rug. De zitting kan met een hendel licht schuin naar beneden worden gekanteld. Hierdoor worden uw bekken naar voren gekanteld, waardoor u rechtop gaat zitten. Dit zorgt ervoor dat de schouders worden ontlast. Meer details over deze netweave bureaustoel.
arbotopper giroflex 102020 424x424  

Giroflex zit sta kruk 10


Een zitstahulp bij een zitsta-bureau is onmisbaar. Langdurig staan of langdurig zitten is een zware belasting voor het lichaam. Met de zitsta kruk van Giroflex is er nu ook een middenweg, waardoor u meer en vaker varieert in houding. Meer details over deze ergonomische zit sta kruk.
arbotopper sedus sefit 424x424  

Sedus stahulp Se:Fit


De Sedus Se:Fit zorgt voor afwisseling van houdingen. Bewegen is het geheim van de ongezonde eigenschap van langdurig zitten. Sedus hanteert de mooie omschrijving: De beste werkhouding is de volgende! Een uitspraak om door te laten dringen. Meer details over de Se:Fit.
arbotopper rovo 3810 424x424  

Rovo Solo zit sta hulp


Rovo Solo zitsta werkkruk is een zeer bijzonder model! De Solo kan zelfs uitgerust worden met arnleuning. Deze geeft ondersteuning bij gebruik van een ipad of tablet. Ook leverbaar in Ergo Balance uitvoering. Meer details over de ergobalance Solo werkkruk.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Deze actie is geldig in juli en augustus 2019

Wilt u bestellen of meer informatie over deze actie neem dan contact op met onze ergo-adviseurs. Zij geven tevens instructie hoe u optimaal uw bureau, bureaustoel of werkkruk afstelt. 

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak