header inruiloudebureau 835x350

Kom in beweging en stap over op dynamisch werken, dat is gezond voor lichaam en geest. Lang en veel zittend werk verrichten is zeer slecht voor de gezondheid en wordt zelfs "het nieuwe roken" genoemd. Uw lichaam afwisseling bieden is het beste medicijn tegen deze welvaartsziekte. En dat kan het beste met een zit sta bureau. Deze stelt u makkelijk af op de juiste werkhoogte en wisselt u enkele keren per dag staand en zittend werken met elkaar af. Om u een duwtje in de rug te geven krijgt u van ons een aantrekkelijke inruilpremie van gegarandeerd € 100,-. Laat uw bureau vandaag nog taxeren door een van onze adviseurs en ruil uw oude bureau in voor een elektrisch zit sta bureau. Deze actie is geldig tot en met 31-5-2018.

Waarom een zit sta bureau

In het slechtse geval heeft u nu een bureau met vaste hoogte of een hoogte instelbaar bureau. De laatste kunt met boutjes in hoogte verstellen. Bij deze bureaus kunt u zelden een gezonde ergonomische houding aannemen, met alle gevolgen van dien. Wilt u een gezonde ergonomische houding aannemen, dan wordt eerst uw bureaustoel 100% op uw persoonlijke situatie afgesteld. Én daar wordt wordt de werkhoogte van uw bureau op aangepast! Kunt u het bureau niet verstellen of kost dit teveel moeite dan neemt u een verkeerde lichaamshouding aan met alle mogelijke gevolgen van dien:

  • Organen worden door een kromme zithouding in en elkaar gedrukt
  • Longen nemen te weinig zuurstof op
  • De ruggenwervel wordt zwaar belast
  • Schouders zijn gespannen of opgetrokken
  • Doorbloeding in ledematen is afgeklemd

Wanneer het bureau als flexwerkplek wordt gebruikt dan is juist een makkelijk verstelbaar bureau van belang. Ieder mens is anders en heeft daardoor een andere ideale werkhoogte. Tot nu toe hebben we alleen de optimale zithoogte besproken. Bij zitten wordt uw lichaam extra zwaar overbelast! Daarom is het van groot belang regelmatig te gaan staan. Om de drempel zo laag mogelijk te maken, adviseren wij een elektrisch bedienbaar zit sta bureau. Met één druk op de knop verstelt u de werkbladhoogte van zitpositie naar sta-positie. En omdat u dit een paar keer per dag afwisselt moet dit gemakkelijk gaan. Als optie kunt u ervoor kiezen voor een bureau met voorkeurgeheugens. 

zitsta vario icon 835

zit sta bureaus in alle soorten en maten

Bij Versluis Kantoorinrichters verkopen wij vrijwel alle merken zit sta bureaus. Een veel verkocht model is de Voortman Hi-T Duo. Een werkplek voor 2 personen met akoestische scheidingswand. Bekijk onze referentiefoto's om hier een goede indruk van te krijgten.
Vario is ons paradepaardje op gebied van zit sta bureaus, goede instap modellen zijn de Solo en de Icon modellen. Wij hebben ook een voordelige huislijn die goede prestaties leveren. Onze ergonomie adviseur vertellen u er graag meer over.

 

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak