arbotoppers vanafprijzen combikorting def

Ssss-tember, is de maand van de akoestiek

Afleiding op kantoor is een veel voorkomend probleem. Of het nu om geluiden gaat, meeluisteren van gesprekken of gestoord worden in werkzaamheden. In alle gevallen kost het tijd en energie. Wij hebben voor al die problemen een oplossing. Onze akoestische oplossingen bieden rust en vaak ook pricacy. Bovendien bieden wij onze populaire akoestische vergaderunit in september extra voordelig aan: ruim 20% korting op onze Versluis akoestische vergaderunit! Hierdoor is uw aanschaf nog sneller terugverdiend. Want gestoord worden in werkzaamheden kost handen vol geld. Lees hier verderop meer over.

De Versluis akoestische vergaderunit snijdt het mes aan twee kanten! De gebruikers van de vergaderunit storen hun omgeving niet. En de omgeving stoort de gebruikers van de vergaderunit niet. Het geluid van buitenaf wordt namelijk gedempt en het geluid wat in de akoestische vergaderunit wordt geproduceerd wordt gedempt. En als klap op de vuurpijl: wordt de vergaderunit niet voor overleg gebruikt, dan leent deze ruimte zich als ideale concentratiewerkplek. Omdat afleiding veel energie kost, is rust en concentratiemogelijkheden ook een vorm van gezond werken. Maak daarom vandaag nog de stap naar meer rust op de werkvloer, en profiteer van onze actie. Vul hiervoor het contactformulier in. 

Totaalaanbieder in akoestische oplossingen

Versluis Kantoorinrichters biedt een breed scala aan oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek op kantoor. We gaan geluidshinder op kantoor tegen. En we verhogen de concentratiemogelijkheden binnen uw bedrijf. Zodat u en uw collega's ongestoord kunnen werken. We merken dat daar grote behoefte aan is. Bovendien leveren concentratiemogelijkheden enorme tijdwinsten op. Doordat werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd, kan men veel meer werk in dezelfde tijd verrichten. Uit onderzoek blijkt dat gestoord worden in werkzaamheden bijna een half uur per keer kost en bovendien de kans op fouten vergroot. Rust en stilte is dus een kostbaar goed op kantoor. Om dat te realiseren helpen wij u graag. Samen met u bekijken wij uw huidige situatie bij u op locatie. Zo krijgen wij een goed beeld van uw probleem en kunnen wij een oplossing op maat aanbieden. Rekeninghoudend met uw budget kunnen wij een breed scala aan akoestische oplossingen bieden. Wilt u meer weten over akoestische oplossingen, lees dan onze pagina over Akoestiek verbeteren op kantoor, of neem contact op met een van onze akoestiek adviseur. 

Genoemde prijzen zijn exclusief btw. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Deze actie is afgelopen, bel voor de meest actuele aanbieding met een van onze verkoopadviseurs

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak