versluis vh11 vh21 aanbieding

Gezond zitten tegen een zeer scherpe prijs, alleen geldig in september!

Gezond ergonomisch zitten was zelden zo voordelig. U koopt al een ergonomische bureaustoel die volledig voldoet aan de strenge NPR-norm voor € 349,-. Bovendien haalt u dan Duitse kwaliteit in huis met 5 jaar garantie. Kies voor een stoel met dichte rugleuning of kies voor een transparantie netweave bespanning. Beide stoelen hebben een comfortabele lendensteun voor extra ondersteuning van de onderrug. met de zitneig verstelling ontlast u het bekkengebied. De gevaren van langdurig zitten worden eindelijk onderkent, met de ergonomische bureaustoelen van Versluis wordt u gestimuleerd om met de juiste zithouding achter uw bureau te werken. Uiteraard worden deze stoelen geleverd met uitgebreide zitinstructie door onze ergonomische adviseurs.
Bekijk de Versluis VH11 met dichte rugleuning die nu geen € 629,- maar € 375,- kost (en bij afname van 10 of meer stuks zelfs € 349,-/per stuk) of bekijk de Versluis VH21 met netweave rugleuning. die nu geen € 649,- maar € 395,- kost (en bij afname van 10 of meer stuks zelfs € 375,-/per stuk). Profiteer nú van dit grandioze aanbod! Genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Deze actie is afgelopen, bel met onze adviseurs voor andere exclusieve acties

 

 

header inruiloudebureau 835x350

Minimaal € 100,- inruil bij aankoop zit/ sta bureau

Kom in beweging en stap over op dynamisch werken, dat is gezond voor lichaam en geest. Lang en veel zittend werk verrichten is zeer slecht voor de gezondheid en wordt zelfs "het nieuwe roken" genoemd. Uw lichaam afwisseling bieden is het beste medicijn tegen deze welvaartsziekte. En dat kan het beste met een zit sta bureau. Deze stelt u makkelijk af op de juiste werkhoogte en wisselt u enkele keren per dag staand en zittend werken met elkaar af. Om u een duwtje in de rug te geven krijgt u van ons een aantrekkelijke inruilpremie van gegarandeerd € 100,-. Laat uw bureau vandaag nog taxeren door een van onze adviseurs en ruil uw oude bureau in voor een elektrisch zit sta bureau. Deze actie is geldig tot en met 30-9-2018.

Waarom een zit sta bureau

In het slechtse geval heeft u nu een bureau met vaste hoogte of een hoogte instelbaar bureau. De laatste kunt met boutjes in hoogte verstellen. Bij deze bureaus kunt u zelden een gezonde ergonomische houding aannemen, met alle gevolgen van dien. Wilt u een gezonde ergonomische houding aannemen, dan wordt eerst uw bureaustoel 100% op uw persoonlijke situatie afgesteld. Én daar wordt wordt de werkhoogte van uw bureau op aangepast! Kunt u het bureau niet verstellen of kost dit teveel moeite dan neemt u een verkeerde lichaamshouding aan met alle mogelijke gevolgen van dien:

  • Organen worden door een kromme zithouding in en elkaar gedrukt
  • Longen nemen te weinig zuurstof op
  • De ruggenwervel wordt zwaar belast
  • Schouders zijn gespannen of opgetrokken
  • Doorbloeding in ledematen is afgeklemd


Deze actie is afgelopen, bel met onze adviseurs voor andere exclusieve acties

 

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak