u bevindt zich hier: Kantoormeubelen Den Bosch

Kantoormeubelen Den Bosch

Voor kantoormeubelen in Den Bosch moet je bij Versluis kantoorinrichters zijn. Onze showroom is gevestigd aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch en is zeker de moeite waard om een grote keuze aan kantoormeubelen te zien. Wilt u eerst een informatief gesprek bij u op kantoor uw in de regio Den Bosch? Geen probleem. Versluis kantoorinrichters heeft ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Deze specialisten zijn dagelijks in Den Bosch actief. Wij Versluis kantoorinrichters zijn onafhankelijk en bieden u daardoor verschillende merken kantoormeubelen aan. Enkele merken kantoormeubelen zijn:

Onder kantoormeubelen verstaan we niet alleen bureautafels, maar ook andere type kantoormeubelen als, kantinemeubelen, vergadermeubelen, ontvangstmeubelen, loungemeubelen en zitmeubelen. Kantoormeubelen worden vervaardigd van verschillende materialen. In ons assortiment kantoormeubelen hebben we ook kantoormeubelen van fabrikanten die voldoen aan Cradle to Cradle eisen. Onze adviseurs in de regio Den Bosch beschikken over een ruime know-how van kantoormeubelen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken welke materialen in uw kantoormeubelen moeten worden toegepast. Ook op het gebied van efficiency, ergonomie en Arbo kan Versluis kantoorinrichters in Den Bosch u helpen de juiste kantoormeubelen te vinden.

Ook kunnen we vrijblijvend stoelen bij u op proef zetten. Onze adviseurs kunnen na een goed informatief gesprek een selectie maken van de bureaustoelen en deze bij u in de regio Den Bosch op proef plaatsen.  Wij beschikken over een eigen transport en montage afdeling. 

Versluis kantoorinrichters levert al ruim 60 jaar kantoormeubelen in Den Bosch en de regio Noord-Brabant. In onze showroom aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch hebben we een ruime collectie met kantoormeubelen staan. Bel 073 - 8 000 266 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen in Den Bosch  kantoormeubelen geleverd. Kortom voor kantoormeubelen in 's-Hertogenbosch moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.

  1. Home

Bureaus - Kantoormeubelen Den Bosch
Diverse aanbiedingen bureaus; ergonomische verstelbare bureaus verstelbaar met slinger nu al vanaf €195,-. Let op, want OP = OP