u bevindt zich hier: Directiemeubelen

Directiemeubelen

U wilt uw klanten ontvangen in een mooie, luxe, sfeervolle omgeving. Dit kan in een vergaderruimte of directiekantoor. Directie- en vergadermeubelen worden vaak geproduceerd met natuurlijke materialen als houtfineer, waardoor het een extra warme uitstraling krijgt.  Versluis kantoorinrichters heeft voor ieder budget een lijn directiemeubelen en vergadermeubelen. Strak, rond, recht ofwel diverse sferen. In onze showroom in Den Bosch heeft Versluis Kantoorinrichters verschillende modellen staan. Uiteraard kunnen wij met u ook een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom van onze fabrikanten.

Op dit moment hebben we diverse Directiebureaus en vergadertafels met een showroomkorting staan. Enkele merken directiemeubelen die wij vertegenwoordigen zijn Castelijn, Walter Knoll, Sicame, Fantoni, Vario. 

Onze adviseurs kunnen een mooie presentatie voor u uitwerken. Bel 073 - 8 000 266 en maak een vrijblijvende afspraak.

 

Walter Knoll - Directiemeubelen
Walter Knoll behoort tot de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige directiemeubelen . De produkten hebben een uitgebalanceerde uitstraling en worden met zorgvuldig handwerk vervaardigd.
Fantoni - Directiemeubelen
Een bureau moet een fusie zijn van technologie, natuur en welzijn. Het gebruik van materialen die de natuur ons biedt met de kennis van de mens en zijn lichaam, is de basis van de Fantoni filosofie.
Castelijn - Directiemeubelen
Castelijn Projecten is een trotse Nederlandse fabrikant van hoogwaardige directiemeubelen, die geheel in eigen fabriek in Roelofarendsveen worden geproduceerd.