u bevindt zich hier: Design Stoelen

Design Stoelen

Versluis kantoorinrichters levert en adviseert al tientallen jaren op het gebied van zitten. Ergonomisch goed zitten is een van de belangrijkste elementen op kantoor. Een bureaustoel moet natuurlijk voldoen aan de vastgestelde ARBO eisen. Maar het oog wilt ook wat. Wij hebben diverse designstoelen. Wij hebben zelfs designbureaustoelen die voldoen aan de NPR 1813 norm.

Bij de meeste modellen designbureaustoelen is ook een designvergaderstoel. Zo kunt u dezelfde uistraling van uw kantoor doortrekken in uw vergaderruimte. Mocht u hier een andere uitstraling wensen adviseren wij andere designstoelen die aan uw wensen voldoen.

 In uw kantine of bedrijfsrestaurant kunt ook designstoelen toepassen. Als wij geïnventariseerd hebben welke functionaliteiten uw wenst aan de stoel selecteren wij voor u diverse modellen designstoelen. In onze showroom treft u vele modellen aan. Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze showroom te bezoeken bel 073 - 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs. Zij kunnen in overleg met u de stoel bij u op proef plaatsen.

 Enkele merken van designstoelen: Walter Knoll, Thonet, Zucco, Dauphin, Haworth Comforto, Sato, Offecct, Vivasedia, Fantoni, Casamania, Vepa, Jori, Castelijn.

 Wij leveren in Breda Amsterdam Utrecht Eindhoven Tilburg Den Bosch en vele andere plaatsen.

 Bel 073 - 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs. Of bezoek onze showroom aan de Rietveldenweg 88 te DEN BOSCH. 

Kantine stoelen - Design Stoelen
Kantine of ook wel bedrijfsrestaurantstoelen moeten eenvoudig in onderhoud zijn. De materialen en kleuren geven de ruimte sfeer en uitstraling die u wenst.
Walter Knoll - Design Stoelen
Walter Knoll behoort tot de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige directiemeubelen . De produkten hebben een uitgebalanceerde uitstraling en worden met zorgvuldig handwerk vervaardigd.
Grammer / Nowy Styl  - Design Stoelen
Grammer onderdeel van Nowy styl produceert stoelen voor kantoren, bioscopen, theaters, auditoria en congrescentra. Het totale aanbod voor zitcomfort op de werkplek onder één dak.
Fantoni  - Design Stoelen
De Fantoni stoelencollectie Elle staat voor comfort, elegantie en flexibiliteit. Van de harmonische vormgeving tot aan de netbespanning met goede een ergonomische ondersteuning.
Drabert  - Design Stoelen
De doelstelling van een Drabertstoel is een optimaal samengaan van vorm, funktie en ergonomie. De moderne Drabert stoel kent dan ook vele uitvoeringen. Van stoffering tot technische mogelijkheden.
Comforto Haworth  - Design Stoelen
Haworth, voorheen Comforto, houdt zich ruim 30 jaar bezig met het continu verbeteren van zitoplossingen. Ergonomie staat bij Haworth steeds centraal. Klik op de afbeelding en bekijk alle Haworth stoelen
Bureaustoel NPR norm - Design Stoelen
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken
Bureaustoelen - Design Stoelen
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.